Artikler / Webshop / Webbutik

Webbutik

Med Danmarks mest solgte webbutik kan du nemt komme igang med professionel e-handelStart din egen webbutik

Hos ScanNet kan du oprette en billig webutik og være i gang med din forretning i løbet af blot et par dage. Vores webbutik demo giver dig det fulde indblik i alle funktioner og systemet er bygget op, så både begyndere og erfarne webbutik ejere kan bruge vores system uden problemer.
ScanNets webshop har funktioner, der dækker de flestes behov. Du får desuden rabat på køb af vores webbutik, hvis du vælger at tage et kursus i brugen af systemet og køber en billig webbutik i forbindelse med kurset.

Brugervenlighed er i fokus

Hos ScanNet går vi meget op i, at vores webbutik skal være til at finde ud af for alle, der bruger den. Du får masser af funktioner og moduler at arbejde med og så får du desuden 10 e-mail adresser med, når du køber vores webbutik. Vi ved godt, at det ikke er alle, der har brug for "den store løsning". Derfor har vi valgt at lade nogle af modulerne, som fx Betalingsmodulet, Profileringsmodulet og Loyalty Manager modulet være tilkøbsmoduler. På den måde får du præcis den webbutik, som passer til din forretning.

Rådgivning og service

Hos ScanNet er service og rådgivning en selvfølgelighed. Vi er gennem årene blevet kendt for at være både stabile, kvalitetsbevidste og for at give rigtig god service - noget vi lever op til hver eneste dag. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med din webbutik. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive dig - i alle tænkelige situationer.

Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail.

ScanNet er en 100% danskejet IT-servicevirkesomhed. Vi har solgt webshops i årevis og kan i dag desuden tilbyde serverhosting, domæneregistrering, betalingsløsninger, ERP-integration m.m.


Gratis demo


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk