ScanNet logo
- Vi er lige her. Ring 75 53 35 00. (Vi har åbent)

Driftsstatus

Her kan du holde dig opdateret med den aktuelle driftsstatus på ScanNets systemer.

OBS: Vi har oplevet, at Yahoo-mailkonti ikke modtager mailen vedr. bekræftelse af tilmelding.
Modtager du ikke nogen mail, anbefaler vi, at du i stedet bruger en alternativ mailadresse.

Der er i øjeblikket ingen driftsforstyrrelser

Planlagte opdateringer

Firmware upgrade - san6.stg.dk1.zitcom.dk
Tidspunkt: 07-10-2020 22:00:00
Forventet sluttidspunkt: 08-10-2020 04:00:00

Årsag til afvikling:
Maintenance vindue på et vores Tier 1 SAN på DK1 - Vi opgradere dem til en nyere firmware version.

Risiko for nedetid:
[LAV] Opgraderingen giver ingen udfald på nogen services eller VMs

Firmware upgrade - san4.stg.dk2.zitcom.dk
Tidspunkt: 08-10-2020 22:00:00
Forventet sluttidspunkt: 09-10-2020 04:00:00

Årsag til afvikling:
Maintenance vindue på et vores Tier 1 SAN på DK2 - Vi opgradere det til en nyere firmware version.

Risiko for nedetid:
[LAV] Opgraderingen giver ingen udfald på nogen services eller VMs

Firmware upgrade - san7-10.stg.dk1.zitcom.dk
Tidspunkt: 10-10-2020 18:00:00
Forventet sluttidspunkt: 10-10-2020 22:00:00

Årsag til afvikling:
Maintenance vindue på nogle vores Tier 1 SANs på DK1 - Vi opgradere dem til en nyere firmware version.

Risiko for nedetid:
[LAV] Opgraderingen giver ingen udfald på nogen services eller VMs

Firmware upgrade - san11-14.stg.dk2.zitcom.dk
Tidspunkt: 11-10-2020 18:00:00
Forventet sluttidspunkt: 11-10-2020 22:00:00

Årsag til afvikling:
Maintenance vindue på nogle vores Tier 1 SANs på DK2 - Vi opgradere dem til en nyere firmware version.

Risiko for nedetid:
[LAV] Opgraderingen giver ingen udfald på nogen services eller VMs

Tidligere udmeldinger

Opgradering af infrastruktur på OnPay betalingsløsning
Tidspunkt: 24-09-2020 01:30:00
Forventet sluttidspunkt: 24-09-2020 02:00:00

Årsag til afvikling: Planlagt opgradering af infrastruktur

Kunder med følgende services kan blive påvirket under servicevinduet i form af manglende netværksadgang til servicen: Betalingsgateway

Risiko for nedetid: Høj.
Selvom de berørte dele indgår som del i et redundant setup, vil platformen være utilgængelig, da kritiske komponenter opdateres.
Forventede længste udfald er på 10 min.