Driftsstatus

Her kan du holde dig opdateret med den aktuelle driftsstatus på ScanNets systemer.

OBS: Vi har oplevet, at Yahoo-mailkonti ikke modtager mailen vedr. bekræftelse af tilmelding.
Modtager du ikke nogen mail, anbefaler vi, at du i stedet bruger en alternativ mailadresse.

Der er i øjeblikket ingen driftsforstyrrelser

Planlagte opdateringer

Der er i øjeblikket ingen planlagte opdateringer

Tidligere udmeldinger

Opdatering af layer3 switche
Tidspunkt: 17-10-2019 23:59:00
Forventet sluttidspunkt: 18-10-2019 03:00:00

Årsag til afvikling: Opdatering af layer3 switche
Vi opgraderer vores layer3 switche for at få rettet sikkerhedshuller og fejl.

Kunder med følgende services kan blive påvirke under servicevinduet i form af manglende netværksadgang til og fra servere og services:

• Citrix, Web, Shop og Mail
  • Hosted.dk
  • Servers i følgende ip range(77.243.128.0/20, 193.239.96.0/22, 195.69.128.0/22)
  • Tivoli storage manager (TSM backup)
  • Veeam Cloud Connect (Offsite backup)

Risiko for nedetid:
[MELLEM] Den berørte del indgår som del i et redundant setup, hvorfor vi forventer at kunne udføre opdateringen uden nedetid.

Opgraderings proces:

1. Der bliver taget backup af den eksisterende firmware + konfiguration.
  2. Opgradering af firmware.
  3. Monitorering af systemerne

Fallback-plan:
Mere end 30 minutters nedetid igangsætter følgende fallback-plan:

1. Gammel firmware installeres igen
  2. Backup af konfigurationen indlæses