Driftsstatus

Her kan du holde dig opdateret med den aktuelle driftsstatus på ScanNets systemer.

OBS: Vi har oplevet, at Yahoo-mailkonti ikke modtager mailen vedr. bekræftelse af tilmelding.
Modtager du ikke nogen mail, anbefaler vi, at du i stedet bruger en alternativ mailadresse.

Der er i øjeblikket ingen driftsforstyrrelser

Planlagte opdateringer

Opgradering af Shared MSSQL servere
Tidspunkt: 10-08-2020 04:00:00
Forventet sluttidspunkt: 21-08-2020 06:00:00

Opgradering af Shared MSSQL servere.

I forbindelse med vedligeholdelse og opdatering af vores shared MSSQL servere, vil vi i perioden fra d.10-08-2020 til 21-08-2020 i tidsrummet kl 04:00 til 06:00 opdatere til SQL Server 2019 Web Edition på samtlige af vores shared MSSQL servere.

Samtidig med opdateringen, anbefaler vi, at de opdaterer SQL Server Management Studio til nyeste version for at tilgå databaser på vores MSSQL miljøer. Nyeste version ligger frit tilgængelig hos Microsoft her: https://aka.ms/ssmsfullsetup

Opdatering af VDC vCenters
Tidspunkt: 12-08-2020 16:00:00
Forventet sluttidspunkt: 12-08-2020 20:00:00

Vi opdaterer VDC vCenters til en nyere version.

I perioden 12/8 fra kl 16 - 20 vil vCenter være utilgængelig i op til en halv time. Dette har ikke nogen indvirkning på de VMs som kører i vCenter, men administration af VMs vil være utilgængelig.

Opdateringen omhandler følgende vCenters:
dk1vc1.virtualdatacenter.nu - dk1vc39.virtualdatacenter.nu
dk2vc1.virtualdatacenter.nu - dk2vc56.virtualdatacenter.nu
dk8vc1.virtualdatacenter.nu - dk8vc2.virtualdatacenter.nu