Driftsstatus

Her kan du holde dig opdateret med den aktuelle driftsstatus på ScanNets systemer.

OBS: Vi har oplevet, at Yahoo-mailkonti ikke modtager mailen vedr. bekræftelse af tilmelding.
Modtager du ikke nogen mail, anbefaler vi, at du i stedet bruger en alternativ mailadresse.

Vi oplever desværre i øjeblikket driftsforstyrrelser

Veeam - Opgradering og download af management agent

Tidspunkt: 19-10-2021 19:00:00
Forventet sluttidspunkt: 27-10-2021 16:00:00

Efter opgradering af Veeam Service Provider Console til v6, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at opgradere management agent for Windows til nyeste version eller downloade agenten fra Veeam Service Provider Console for kunder med følgende produkter:

• CloudRepo
  • AgentRepo

Dette har ingen indflydelse på backup/restore operationer, eller anden måde funktionalitets begrænsninger på nuværende tidspunkt.

Veeam er involveret og problemet bliver undersøgt.

UPDATE 25/10/21 09:21
Vi arbejder stadig på at løse problemet sammen med leverandøren.

Planlagte opdateringer

Opgradering af obj.storagefactory.io og objfs.storagefactory.io
Tidspunkt: 26-10-2021 22:00:00
Forventet sluttidspunkt: 26-10-2021 23:59:00

Vi opgradere vores Object Storage og Object Storage File Spaces backend til en nyere version.

Der kan være korte udfald som de enkelte noder opgraderes.

Vi beklager de gener det kan medføre.