Artikler / Outsourcing / Serverløsninger

Serverløsninger i moderne hostingcenter

Som kunde hos ScanNet får en komplet serverløsningHos ScanNet er det ikke nok at være næstbedst. Derfor har vi i forbindelse med bygning af vores nye, flotte domicil, valgt at bygge et helt specielt serverrum på 350 m2, der langt overstiger alle de krav, du som kunde normalt vil stille til almindelige serverrum. Rummet er lokaliseret under jorden og har 60 cm tykke betonvægge. Det betyder bl.a., at det er vandtæt, ligesom det også er udstyret med brandhæmmende inergénanlæg, der sikrer serverne ved en evt. brand.

Når du vælger en serverløsning hos ScanNet, er du desuden sikker på, at alle vores servere er strømsvigtsikrede med UPS og nødstrømsgenerator, ligesom samtlige servere naturligvis overvåges 24 timer i døgnet. Det giver en oppetid på over 99 %, hvilket betyder, at du kan sove trygt om natten i sikker forvisning om, at systemet, og dermed også dine serverløsninger, kører præcis som de skal og med 1Gbit switche til alle servere og den allernyeste netværksteknologi fra Cisco, giver vores netværksopbygning dig desuden den absolut højeste ydeevne på markedet.


Erfaring og dedikation

ScanNet har leveret serverløsninger siden 1995. Vi er gennem årene blevet kendt for at være både stabile, kvalitetsbevidste, have den allerbedste sikkerhed og give rigtig god service - noget vi lever op til hver eneste dag. Som kunde hos ScanNet er du altid i fokus. Vi benytter udelukkende vores egne specialister til vedligeholdelse af dine serverløsninger, fordi eksterne specialister ofte betyder længere responstid - noget vi ikke vil byde vores kunder.

Som kunde hos ScanNet får du state of the art serverløsninger, suveræn service og rådgivning, der er til at forstå. Det synes vi er nogle rigtigt gode grunde til at vælge ScanNet som samarbejdspartner.


Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi dagligt for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for alle vores kunder. Vi er Gold Partner i ISV og MBS Navision og er desuden anerkendt af Microsoft med kompetence i udvikling og markedsføring af pakkede softwareløsninger baseret på Microsofts teknologier.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk