Artikler / Outsourcing

Outsourcing

Få outsourcet dine IT-løsninger nuØnsker du at spare tid penge, og ressourcer så vælg at få A/S ScanNet til styre din hosting. Dermed sparer du besværet med at vedligeholde og opdatere dit IT udstyr. Vil du vide mere om fordelene ved outsourcing af IT og hvad vi specifikt kan gøre for dig, så kontakt ScanNet via telefon eller kontaktformularen til højre.

De sikreste løsninger inden for outsouring af IT

ScanNet er en IT-virksomhed med fokus på stabilitet, sikkerhed og effektiv support. Når du outsourcer dine data til ScanNet, bliver alle dine data opbevaret i specialindrettede serverrum. For at skabe størst mulig sikkerhed, har vi naturligvis tyverisikret vores serverrum. Samtidig er alle servere strømsvigtsikrede og tilsluttet nødstrømsgeneratorer, og endvidere kører vi backup på alle vores interne servere. Dermed maksimerer vi sikkerheden for alle vore kunder, der vælger outsourcing hos os. IT outsourcing hos ScanNet kan sammenlignes med at have sin egen IT-afdeling, der sørger for, at alle systemer kører optimalt.

Find den outsourcing løsning der passer til din virksomheds behov

Som altid har vi hos ScanNet fokus på fleksibilitet. Ved at vælge IT outsourcing hos os har I mulighed for at finde den løsning, der bedst muligt tilfredsstiller jeres virksomheds behov. Vi tilbyder tre standardløsninger, som har hvert sit sæt af respektive fordele. Derfor vil en af vores outsourcing standardløsninger ofte kunne tilfredsstille jeres virksomheds behov. Hvis ikke det er tilfældet, er det naturligvis også muligt at kontakte os, så vi kan udarbejde en skræddersyet løsning til jeres virksomhed. Vi har som altid fokus på fleksibilitet, sikkerhed og billige priser, og det er blandt andet derfor, at vi er førende inden for IT outsourcing. Vores kompromisløse krav til brugervenlighed og kvalitet har desuden medvirket til, at vi i dag er Danmarks største kommercielle webhotel og domæneudbyder.

I menuen finder du artikler om de forskellige ydelser, vi tilbyder inden for outsourcing.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk