Artikler / Outsourcing / Regnskabsprogram

Regnskabsprogram

Billigt online regnskabsprogram? - prøv Hosted Navision fra ScanNetAt have dit Navision regnskabsprogram liggende på en af ScanNets servere, betyder i al sin enkelhed, at du kan tilgå programmet via Internettet, hvor og når som helst du har brug for det. Du får et af de bedste regnskabsprogrammer på markedet, samtidig med at du slipper for at bekymre dig om ting som teknisk vedligehold, strømforbrug og opdatering og evt. udskiftning af servere - altså sikker Hosted Desktop nemt og billigt.

Du kan altid logge på dit Navision online regnskabsprogram både hjemmefra og fra kontoret, ligesom din revisor kan tilgå programmet, når han/hun ønsker det. Desuden kan medarbejdere, der befinder sig på andre lokationer, fx i udlandet, tilgå programmet via Internettet uden problemer.


Sikkerheden er i top hos ScanNet

Alle vores Navision servere står i specialindrettede serverrum, der både er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergénanlæg. Serverne er desuden strømsvigtsikrede med UPS og nødstrømsgenerator og så overvåges samtlige servere 24 timer i døgnet. Det giver en oppetid på over 99%, hvilket betyder, at du kan sove trygt om natten i sikker forvisning om, at systemet kører præcis som det skal og at dine regnskabsprogrammer er i sikre hænder.

Med 1Gbit switche til alle servere og den allernyeste netværksteknologi fra Cisco, giver vores netværksopbygning dig desuden den absolut højeste ydeevne på markedet.


Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi dagligt for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi er Gold Partner i ISV og MBS Navision og er desuden anerkendt af Microsoft med kompetence i udvikling og markedsføring af pakkede softwareløsninger baseret på Microsofts teknologier.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk