Artikler / Hosting

Hosting

Hos A/S ScanNet får du en stabil kvalitets webhosting og du kan forvente en saglig og professionel rådgivning, uanset om du hoster et domæne, webhotel, CMS eller et Mail List system.Det er vigtigt at vælge det rigtige domæne til sin hjemmeside. Brug vores domænetester til at se, hvilke domæner der er ledige.  Når vi har registeret din bestilling og betaling, får du domænet til rådighed samme dag.

Du kan vælge mellem fem forskellige webhotel løsninger, så du kan altid finde en model, som passer til dine behov. Har du en hjemmeside, en webshop eller et forum kan vi hjælpe dig med at finde lige det system, som understøtter din forretning bedst muligt. Har du valgt et webhotel, kan du tilknytte en open source CMS løsning som Drupal, Joomla, Wordpress, osCommerce og Typo3. Du kan også vælge et webhotel med en ScanNet CMS løsning, hvor du kan bruge vores mail support mandag-fredag 07.00-21.00 (tlf.: 7.00 - 19.00) og lørdag-søndag 08.00-21.00 (tlf.: lukket).

En måde, hvorpå du kan gennemføre en markedsføringskampagne og holde kontakt til din kundegruppe, er ved at udsende nyhedsbreve med målrettet information og tilbud. Med Loyalty Manager får du et let, hurtigt og enkelt værktøj, som du kan bruge til nyhedsbreve eller markedsføringskampanger.

I menuen til venstre finder du artikler om de forskellige ydelser vi til byder inden for webhosting.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk