Vil du have en effektiv leadgenerering?

Identificer de besøgende på din hjemmeside og konverter dem til kunder. Med Leadinfo får du alle data serveret nemt og automatisk. Mere end 3000 kunder kan ikke tage fejl.


Identificer dine besøgende
Indsaml forretningsdata
Målret din indsats

Leads skal plejes. Vi har gjort det let for dig.

Ved at linke besøgendes IP adresser til vores unikke database hos Leadinfo, kan softwaren give dig et overblik over hver bruger. Du kan få oplysninger om alt lige fra, hvor de arbejder til deres besøgsmønstre.

Automatisk lead scoring

Baseret på den samlede tid brugt på dit websted kan du hurtigt se, hvem der er dine varmeste leads. Ved at bruge de brugerdefinerede, farvekodede tags, er det muligt for dig hurtigt at se information om hver besøgende på webstedet baseret på det, du finder vigtigt. Det betyder, at du hurtigt ved, hvilke besøgende du skal fokusere på.

Kreditkort vi understøtter

Tydelig oversigt over B2B-besøgende - i stil med din e-mail indbakke

Se dine besøgende på samme måde, som du ser din e-mail. Leadinfos indbakke-layout giver dig en omfattende virksomhedsprofil på hver eneste besøgende. Og der er ingen komplicerede statistikker involveret.


Leadinfo - Kontrolpanel
Leadinfo - optagelse

Find ud af hvordan besøgende gennemsøger din hjemmeside

Vi giver dig ikke kun et overblik over hver besøgende på websitet, med Leadinfo kan du også se hver leads detaljerede browsingaktivitet. Det betyder, at du kan få øje på brugere, der viser købsintensitet på lang afstand.

Leadinfo - Kampagner & Tags

Målret din markedsføring og samarbejd med salg.

Eksporter dine kundedata og sæt turbo på dine markedsføringsindsats på 2 minutter. Brug Leadinfo til at målrette kundeemner med fx. LinkedIn annoncer.

Styrk samtidig dit salgsteams indsats. Send de varmeste leads automatisk til salg. Du kan nemt holde kollegaer opdateret og samarbejde via kommentarfunktionen.


Integrer nemt Leadinfo med dine yndlingsværktøjer

Med 25+ integrationsmuligheder kan du forbinde Leadinfo til de apps, du allerede bruger og elsker. Leadinfo linker med forskellige CRM / ERP-pakker, så leads let kan integreres i den aktuelle arbejdsgang. Ved at integrere med forskellige chatapplikationer, kan du nemt sende et varmt lead til en kollega. Eller du kan måle effektiviteten af din marketingkampagne med Google Ads-integrationen.

Se nogle af mulighederne her:

Prøv Leadinfo i dag!

Implementer Leadinfo i dag og konverter anonyme webstedsbesøgende til kunder.

Vi er lige her
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om leadinfo? Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.  

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller salg@scannet.dk