Om os

Vi leverer cloud- og it-løsninger til danske virksomheder, der vil have en sikker og stabil IT-infrastruktur, så de kan frigøre ressourcer til at vækste deres forretning.Få mere at vide

Danmarks første og måske bedste hostingudbyder

Vi er en dansk IT-servicevirksomhed og har siden 1999 beskæftiget os med Internet, drift og udvikling. Vores produktområder omfatter bl.a. kommerciel webhosting, serverhosting, domæneregistrering, shopping-systemer, betalingsløsninger, CMS-systemer, ERP-integration, databaseløsninger samt IT-outsourcing. ScanNet er en del af team.blue, én af Europas førende udbydere af digitale værktøjer.

Support i særklasse


ScanNet prioriterer service, stabilitet og effektiv support meget højt. Supportteamet er nøje sammensat, hvilket sikrer den kvalitet, som ScanNet er kendt for. ScanNet har desuden et landsdækkende netværk af forhandlere og samarbejdspartnere.


Gå til kundeservice

Stærke tekniske løsninger

Serverdriften foregår i Danmark i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergénanlæg. Alle servere er strømsvigtsikrede med UPS samt nødstrømsgenerator. Der køres backup på alle interne servere. Serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket sikrer en oppetid på over 99%.

Serverrummet er udstyret med den nyeste netværksteknologi fra Cisco, og alle servere står placeret på 10 Gbit switche. Denne netværksopbygning giver den absolut højeste ydeevne, der kan tilbydes. Telia og TDC leverer begge en linjekapacitet på 10 Gbit, hvilket sikrer en redundant og optimal forbindelse til Internettet.


Gå til driftsfaciliteter

Dokumenter og certifikater

ScanNet er certificeret medlem af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark, hvis formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for kommercielt salg af IT-hostingydelser.

Dokument
Sidst opdateret
pdf

Service Level Agreement

3. februar 2020 Hent PDF
pdf

Årsrapport fra Deloitte

23. maj 2017 Hent PDF