Menu

Om os

Vi bygger din webshop, styrer din IT og holder teknikken kørende

Danmarks første og måske bedste hostingudbyder

Vi er en dansk IT-servicevirksomhed og har siden 1995 beskæftiget os med Internet, drift og udvikling. Vores produktområder omfatter bl.a. kommerciel webhosting, serverhosting, domæneregistrering, shopping-systemer, betalingsløsninger, CMS-systemer, ERP-integration, databaseløsninger samt IT-outsourcing.

Support i særklasse


ScanNet prioriterer service, stabilitet og effektiv support meget højt. Supportteamet er nøje sammensat, hvilket sikrer den kvalitet, som ScanNet er kendt for. ScanNet har desuden et landsdækkende netværk af forhandlere og samarbejdspartnere.


Gå til kundeservice

Stærke tekniske løsninger

Serverdriften foregår i Danmark i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergénanlæg. Alle servere er strømsvigtsikrede med UPS samt nødstrømsgenerator. Der køres backup på alle interne servere. Serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket sikrer en oppetid på over 99%.

Serverrummet er udstyret med den nyeste netværksteknologi fra Cisco, og alle servere står placeret på 10 Gbit switche. Denne netværksopbygning giver den absolut højeste ydeevne, der kan tilbydes. Telia og TDC leverer begge en linjekapacitet på 10 Gbit, hvilket sikrer en redundant og optimal forbindelse til Internettet.


Gå til driftsfaciliteter

Dokumenter og certifikater

ScanNet er certificeret medlem af Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark, hvis formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for kommercielt salg af IT-hostingydelser.

Dokument
Sidst opdateret
pdf

Certifikat fra BFIH

30. maj 2016 Hent PDF
pdf

Kort beskrivelse af Hostingcertifikatet

22. januar 2013 Hent PDF
pdf

Service Level Agreement

28. marts 2017 Hent PDF
pdf

Årsrapport fra Deloitte

30. november 2016 Hent PDF
pdf

ISAE 3402 Type 2 for 2016

21. marts 2017 Få erklæring tilsendt

Seneste nyheder

Læs vores nyhedsblog og følg med i, hvad der sker hos ScanNet.

Velkommen til det nye scannet.dk
Læs blogindlæg

28. december 2016
Velkommen til det nye Scannet.dk
Vi har givet hjemmesiden et stort designmæssigt løft med responsive design...