Artikler / Outsourcing / Outsource dine IT løsninger

Outsource dine IT løsninger

Outsourcing af it-løsninger hos ScanNet betyder skalerbare løsninger, sikkerhed og fleksibilitet i hverdagen, så din virksomhed kan fokusere på kerneforretningen.Hosted Exchange

Hosted Exchange

Få frihed, sikkerhed og anvendelighed med Hosted Exchange. Adgang til mail- og kalendersystem overalt. Daglig backup og effektivt spamfilter.
IT outsourcing

IT outsourcing

Med en Hosted løsning får du alle stordriftfordelene. ScanNet giver dig den bedste sikkerhed - vi overvåger driften og tager dagligt backup af dine data.


Hosted Server

Hosted Server

Sikker opbevaring af dine følsomme oplysninger. Lad ScanNet tage tage ansvaret for den daglige drift og sikkerhed.
Hosted Navision

Hosted Desktop

Kom hurtigt, sikkert og billigt igang med Microsoft Dynamics™ NAV. Hos ScanNet slipper du for en stor opstartsinvestering, og du betaler kun en fast månedlig ydelse for drift af din Navisionløsning.

Få outsourcet dine it-løsninger nu

Vil du vide mere om fordelene ved IT outsourcing og hvad vi specifikt kan gøre for dig, så kontakt ScanNet via telefon eller kontaktformularen til højre.


Komplette IT løsninger

Har du brug for en IT løsning, der indeholder fx domæneregistrering, webhotel, serverhosting, hosted regnskabsprogram, webshop og/eller et system til afsendelse af nyhedsbreve? Hos ScanNet sammensætter vi en komplet IT løsning til dig, der indeholder præcis de ting, som du har brug for. Vi sørger desuden for både teknisk service og vedligeholdelse, ligesom vores dygtige og dedikerede supportteam sidder klar til at besvare dine spørgsmål, alle hverdage fra kl. 8 - 21 (tlf.: 7 - 19) samt i weekender og på helligdage fra kl. 8 - 21 (tlf.: lukket).


Én partner til det hele

Det kræver overblik at holde styr på flere forskellige IT løsninger hos flere forskellige udbydere. Det ved vi godt hos ScanNet, og derfor kan du hos os have alle de IT løsninger du har brug for samlet på ét og samme sted. Vores dygtige konsulenter, der alle er uddannet in house hos os, sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig, når du skal beslutte, hvilke systemer og programmer du vil have, ligesom de er klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det.

ScanNet har leveret IT løsninger siden 1995. Vi er gennem årene blevet kendt for at være både stabile, kvalitetsbevidste, have den allerbedste sikkerhed og give rigtig god service - noget vi lever op til hver eneste dag. Som kunde hos ScanNet får du state of the art serverløsninger, suveræn service og rådgivning, der er til at forstå. Det synes vi er nogle rigtigt gode grunde til at vælge ScanNet som samarbejdspartner.


Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi dagligt for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for alle vores kunder. Vi er Gold Partner i ISV og MBS Navision og er desuden anerkendt af Microsoft med kompetence i udvikling og markedsføring af pakkede softwareløsninger baseret på Microsofts teknologier.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk