Artikler / Outsourcing / Online Storage

Online Storage

Vil du sikre dine interne data på en sikker, økonomisk og ukompliceret måde?Online Storage fra A/S ScanNet er en økonomisk attraktiv løsning, hvis man ønsker en sikker backup af sine interne data. Til produktet Online Storage, får man adgang til installation af en intern backup klient, som installeres på den lokale server, pc eller laptop / bærbare computer. Klienten er simpel og enkel at betjene, og den indeholder schedulering af de backup-jobs, som man ønsker at der skal køres. Online Storage bruges så, som lagringsplads for den data som klienten sender via nettet.

Online Storage delen hos ScanNet er spejlet / redundant, så hvis kunden mister data, har ScanNet dubleret alt data + fortaget en yderligere ekstern backup, dette er det tætteste man kommer på 100% sikkerhed. Online Storage udvikles løbende, så både klienten og storage delen bliver mere og mere brugervenligt at betjene.

Dataene på ScanNet Online Storage ligger krypteret med 128Bit krypterinsnøgle. Det er vigtig at man husker / opbevarer sin krypteringskode sikkert. ScanNet er ikke i stand til at dekryptere dataene hvis man mister denne kode. Det er altså kun indehaveren af krypteringskoden der kan bruge de lagrede data. Det giver også en sikkerhed om at dataene er i sikre og 100% virksomhedens eller personens ejendom.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk