Artikler / Outsourcing / Serverpark

Serverpark

Serverpark i topmoderne faciliteter hos A/S ScanNetHos ScanNet er det muligt at etablere sine servere på en Serverpark ordning (Serverpark er en mellemting mellem Colocation og Managed Server). Serverparkløsningen er specielt en god ide, hvis man har et mindre antal servere, men ikke har interesse i at drive eget netværk eller firewall etc.

Serverpark giver mulighed for at stille sine servere i ScanNets egen del af Serverfaciliteterne i Kolding. Ansvaret for hardware påhviler dog stadig kunden selv, samt den administrative del varetages som regel af serverejeren. ScanNet er dog behjælpelig med timebetalte netværksteknikere samt både Windows, Linux og Sun-operatører på et meget højt plan


Fordele ved Serverpark hos ScanNet

Fordele: Automatisk overvåget af ScanNet Intrusion Detection, gratis Firewall Service på ønskede porte samt fysisk overvågning af udstyr.

Bemærk: Ved serverparkløsninger er der ingen 24/7/365 fysisk adgang. Dette skal aftales særskilt med ScanNet indenfor hvert besøg. Hvis der kræves adgang 24/7/365 henvises til ScanNet Colocation.


Priser for servercamp

Priserne for Servercamp er som udgangspunkt kr. 1.500,- pr. server pr. måned. Hvis det er feks. 4 vejs servere med 3000 Watts strømforsyninger osv., vil prisen dog være en anelse højere. Ring til ScanNet hvis der er brug for mere viden om Servercampløsninger hos ScanNet.


Geografi

Hostingcenteret er centralt placeret i Danmark med beliggenhed i Kolding. Afstande fra følgende byer: København 220km, Århus 85km, Odense 65km, Ålborg 200km og Esbjerg 60 km.


Kontakt os

Morten Valentin

Morten Valentin

Salgskonsulent

Ring på 75 53 35 00 og lad os finde et løsning som passer netop til dit behov

Send mail