Artikler / Hosting / Find dit domænenavn

Find dit domænenavn

Hos ScanNet kan du købe alle typer domænenavne. Vi sørger for både domæneregistrering, vedligeholdelse og supportHurtig domæneregistrering

Hos ScanNet går det stærkt, når du først har valgt os som partner. Vi sørger for at dit domænenavn er klar til brug, samme dag som vi registrerer din bestilling samt betaling. Det betyder samtidigt, at du hurtigt kan få lagt din hjemmeside på Internettet og komme i gang med andre vigtige ting.


Alle typer domænenavne

Hos ScanNet har vi alle slags domænenavne lige fra .dk og .com til .eu, .net og .org. Alt du skal gøre er at finde det domænenavn du ønsker, tjekke at det er ledigt i vores domænetester og så registrere det hos os. Så er du klar til at lægge din hjemmeside online i løbet af få timer. Alle .dk domænenavne betales direkte til DK-Hostmaster - de resterende domænenavne betales direkte til ScanNet for en periode på 2 år ad gangen.


ScanNet er blandt de største domæneudbydere

Med over 60.000 registrerede domænenavne fylder ScanNet godt på den danske informationshovedvej. Vi har lang erfaring med domæneregistrering og du er derfor altid sikker på, at kvaliteten på vores produkter og ydelser er helt i top. Vi gør kort sagt alt hvad vi kan for at yde den bedste service og rådgivning og er du i tvivl om noget vedr. din domæneregistrering, er du altid velkommen til at kontakte os.


Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail.


Test dit domæne her
Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk