ScanNet logo
- Vi er lige her. Ring 75 53 35 00. (Vi har åbent)
Artikler / Hosting / Webdomæner

Webdomæner

Hos ScanNet kan du købe alle typer webdomæner. Vi sørger for både domæneregistrering, vedligeholdelse og supportWebdomæne

Når man har besluttet sig for at få lavet en hjemmeside, weblog eller webshop, så skal man som en af de første beslutninger, finde ud af hvilket webdomæne man skal købe. Og det er faktisk ikke helt ligegyldigt, hvad man vælger. Webdomæner har bla en betydning i forhold til branding og søgemaskineoptimering, så sørg for at købe det rigtige domæne med det samme.


Vælg de bedste Webdomæner

Man vælger som regel ens webdomæne ud fra firmanavnet, og det er for så vidt også udmærket. Men faktisk bør man allerede under overvejelserne om at starte firma, kigge på hvilket domæner der er ledige. Således at man ikke lige pludselig står med et firmanavn, men ikke har mulighed for at købe et tilhørende webdomæne. Man bør ligeledes have søgemaskineoptimering og evt. branding med i overvejelserne, når man skal kigge efter domæne.


Køb webdomæne online hos A/S ScanNet

A/S ScanNet er blandt de største webdomæne registratorer i Danmark, og du kan altid forvente professionel og saglig rådgivning. Du kan bruge vores domænetester og se om dit ønskede domæne er ledigt. Derefter kan du bestille online, eller kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Test dit nye domæne her

Kontakt os

Morten Valentin

Morten Valentin

Salgskonsulent

Ring på 75 53 35 00 og lad os finde et løsning som passer netop til dit behov

Send mail