Artikler / Outsourcing / Cloud Computing

Cloud Computing

Cloud Computing (Skytjenester) er blevet populært, og det er der faktisk mange gode grunde til. Læs mere i denne artikel.Fordele ved Cloud Computing

En af de væsentlige fordele ved Cloud Computing løsninger er, at de er billige i drift, da man for ca. DKK 500,- pr. medarbejder kan drive en arbejdsplads incl. softwarelicens til Microsoft Windows Server, Microsoft Office og Microsoft Exchange Server. Det er vel og mærket incl. fuld drift, backup og support til slutbrugeren. Man kan næppe få dette til at hænge sammen i en intern IT afdeling for denne pris, hvilket er en af grundene til at Cloud Computing er kommet for at blive.

ScanNet tilbyder en lang række af disse tjenester, deriblandt kan nævnes:


Hosted Exchange

Hosted Exchange

Få frihed, sikkerhed og anvendelighed med Hosted Exchange. Adgang til mail- og kalendersystem overalt. Daglig backup og effektivt spamfilter.
IT outsourcing

IT outsourcing

Med en Hosted løsning får du alle stordriftfordelene. ScanNet giver dig den bedste sikkerhed - vi overvåger driften og tager dagligt backup af dine data.


Cloud Server

Cloud Server

Sikker opbevaring af dine følsomme oplysninger. Lad ScanNet tage tage ansvaret for den daglige drift og sikkerhed.
Hosted Navision

Hosted Desktop

Kom hurtigt, sikkert og billigt igang med Microsoft Dynamics™ NAV. Hos ScanNet slipper du for en stor opstartsinvestering, og du betaler kun en fast månedlig ydelse for drift af din Navisionløsning.

Ovenstående er standarder som kan leveres på virksomhedernes Cloud Computing løsning. ScanNet leverer som regel løsningerne på Microsoft Terminal Server, eller evt. en Citrix server hvis dette ønskes.

Cloud Computing, er det nyeste buzz word indenfor det som A/S ScanNet har beskæftiget sig med de sidste mange år. Cloud Computing samler produktbegreberne fra Saas, PaaS, Software as a Service, Platform as a Service + mange andre af disse produktbegreber. Computerworld beskriver i denne artikel, da også om denne begreb forvirring såsom CaaS, LaaS og andre XaaS ordsammensætninger bliver brugt flittigt af både Google, Microsoft og andre store spillere på markedet. SDP er den mest rammende forkortelse, som betyder, Service Delivery Platform. Det kan vel næppe bliver mere nøjagtig en dette.

Nettet bugner af artikler om Cloud Computing. Søg evt. på Computer World eller andre nyhedssites på Saas, Cloud Computing eller Software as a Service.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk