Hosted Desktop
– få adgang til dit skrivebord overalt

Hosted Desktop er til dig, der vil have et skræddersyet og altid tilgængeligt fjernskrivebord – uden at skulle bekymre dig om teknik og sikkerhed.
Bliv klogere på
Hosted Desktop på under 1 min.

Tre gode grunde til at vælge Hosted Desktop

Dit skrivebord overalt

Du kan tilgå dit skrivebord og tilhørende programmer og data – hvor som helst og når som helst. Så længe du er på nettet, kan du tilgå dit fjernskrivebord.

 
Ingen IT-bekymringer

Vi klarer teknikken, herunder infrastruktur, produktopdateringer og backup, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig.

 
Sikkerhed i top

Vi har stor respekt for jeres data. Derfor opbevares jeres data i certificerede datacentre, som er beskyttet mod bl.a. tyveri, brand og strømsvigt.

C.L. Seifert havde brug for ensartet IT i alle lande, hele tiden.

Se videoen, og hør hvordan vi løste det.

Adgang til alt overalt

Med Hosted Desktop har du online adgang til din virksomheds data og applikationer – hvor som helst og når som helst. Teknik, sikkerhed og oppetid skal du ikke bekymre dig om – det sørger vi nemlig for.

hosted desktop forklaring
Når du og dine kollegaer logger på Hosted Desktop, får I adgang til jeres computerskrivebord, data og applikationer – uanset hvilken enhed I logger på med.

Det er lige meget, om du er på kontoret med din bærbar, i sommerhuset med din tablet eller på farten med telefonen. Så længe du er på internettet, kan du tilgå dit fjernskrivebord.

Fjernskrivebordet hostes i et isoleret og sikkert miljø med backup. Skulle I mod forventning blive ramt af et angreb eller datatab, kan ScanNet hurtigt hjælpe jer.

Tænk ikke på teknikken – den klarer vi


Med Hosted Desktop slipper du for at bekymre dig om teknik, produktopdateringer, backup, licenser osv. Hold i stedet fokus på jeres arbejdsopgaver, og lad ScanNet tage sig af jeres IT.

Vi benytter kun premium hardware fra anerkendte leverandører, og vi er naturligvis certificeret partner hos Citrix, VMware, Microsoft og Parallels.

I slipper desuden for at købe dyre licenser, da I kan leje dem gennem os. Ud over Windows og mange andre programmer tilbyder vi nu også Citrix Server på lejebasis (SPLA).


partner logos
Hosted Desktop image 2

Tilføj et ekstra lag af sikkerhed med tofaktorgodkendelse

Tilkøb tofaktorgodkendelse til dit fjernskrivebord, og minimer risikoen for ubudne gæster. Svage eller stjålne brugeroplysninger er et af hackernes foretrukne våben og udnyttes i mere end 60% af alle datakompromitteringer.

Tofaktorgodkendelse kræver både kode og mobilkode for at få adgang og giver dermed et ekstra lag af sikkerhed.


tofaktorgodkendelse

"Holdt i hånden hele vejen."

Hele processen omkring flytningen var superprofessionel. Vi blev holdt i hånden hele vejen, og de bange anelser, vi havde, blev for alvor gjort til skamme. Vi er superglade for at være tilbage hos ScanNet. Det er ligesom at have sin egen interne it-afdeling – bare eksternt.

Mads Peter Poulsen

Administrerende direktør, A. P. Botved A/S

Læs case story

Vælg din løsning

Du kan grundlæggende vælge mellem to fjernskrivebordsløsninger: Citrix eller Remote Desktop Services (RDS).
Med Citrix har du desuden mulighed for at vælge mellem en basic eller en professionel løsning.
Læs mere om forskellene her


 

RDS
Til dig som helst ikke vil betale for meget
kr. 321,00 pr. bruger
Komplet fjernskrivebord
Mulighed for tilpasning efter egne behov. Inkluderer fildeling, Officepakken og browsing.
Optimeret brugeroplevelse
Udvidet overvågning og support
Skalering ved flerserverdrift

Godt at vide.

Hvem henvender Hosted Desktop sig til?

Hosted Desktop er en IT outsourcing-løsning, som henvender sig til virksomheder, der:

  • gerne vil undgå dyre kapitalinvesteringer i software og servere
  • ønsker at bruge sin tid på andet end drift, vedligeholdelse og backup
  • lægger vægt på høj it-sikkerhed og central styring og deling af indhold.

Vi ser ofte, at de virksomheder, der vælger en fjernskrivebordsløsning som fx Hosted Desktop til sine medarbejdere, har ressourcekrævende applikationer, der er udviklet til specielt til dem. Det kan fx være salgsgeneratorer eller beregnere.

Flere virksomheder har også medarbejdere, der arbejder på farten eller på hjemmekontoret fra forskellige enheder og på forskellige tidspunkter. Da medarbejderen arbejder med applikationen (fx Word) fra en Hosted Desktop, kan medarbejderen gemme og dele indholdet “lokalt” på skrivebordet.

Der er derfor ikke behov for at hente indholdet ned lokalt på medarbejderens enhed, hvilket kan være en stor, sikkerhedsmæssig fordel – især hvis indholdet er person- eller forretningsfølsomt, og medarbejderens enhed ikke er sikret.


Hvor ligger min
Hosted Desktop?

Din Hosted Desktop-løsning ligger på en server i ScanNets topsikrede datacenter, der bygger på den nyeste teknologi og redundante 10G fiberforbindelser. I praksis betyder det, at medarbejderne kan arbejde videre med deres fjernskrivebord, selv hvis den ene af vores fiberforbindelser skulle være utilgængelig.

Som én af få danske hostingudbydere har ScanNet en ISAE 3402 type 2-revisionserklæring og en ISO 27001-certificering. Det betyder, at vi tager sikkerhed og informationssikkerhed seriøst på alle niveauer, og kun få, udvalgte medarbejder har adgang til vores kunders servere.

Du kan læse mere om vores driftsfaciliteter her: Hostingcenter og driftsfaciliteter

Er du overbevist?

Bliv kontaktet, og få fuldt udbytte af alle fordelene med Hosted Desktop.


Bliv kontaktet nu
Vi er lige her
Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores salgsafdeling på: