Artikler / Hosting / Bedste webhotel

Bedste Webhotel i Danmark

Vælg et af Danmarks bedste webhotellerDet bedste webhotel

Hvis du vil have det bedste webhotel i Danmark, er det ScanNet du skal henvende dig til. Vi tilbyder fire forskellige webhotel løsninger, fordi vi ved, at der er forskel på behovet hos små og større virksomheder. Du kan naturligvis også købe dit domæne hos os - en af Danmarks største udbydere af domænenavne med mere end 60.000 domæner registreret.


Certificeret IT-hosting

Der findes utallige udbydere af billige webhoteller. Men når du ønsker det bedste, er det billigste sjælndent godt nok. ScanNet har siden 2013 været tildelt Hostingmærket fra Cloud Certifikatet, Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark. Det betyder, at ScanNet hvert år bliver gennemgået og vurderet i forhold til skrappe krav, som stilles af BFIH. Det er din sikkerhed for, at din hosting er i trygge hænder hos os.


Mini WebHotel

ScanNets Mini WebHotel henvender sig til mindre virksomheder, der gerne vil synliggøres på Internettet. Et Mini WebHotel inkluderer 3 professionelle e-mailkonti med POP3 og IMAP adgang samt webadgang.


Standard WebHotel

Vores Standard WebHotel er en udvidet udgave af Mini webhotellet. Det har det samme indhold - bare mere af det hele. Mere serverplads, hele 10 e-mail konti og så får du med vores Standard WebHotel også både FrontPage Extensions og eget CGI bibliotek.

Du får desuden adgang til ASP, ASP.NET og Microsoft SQL. Du får naturligvis også adgang til MySQL og PHP. Alle vores PHP webhoteller driftes på de nyeste versioner af Debian. 


Pro WebHotel

Vores Pro WebHotel indeholder som udgangspunkt det samme som vores Standard WebHotel, men med et Pro WebHotel fra ScanNet, får du endnu mere plads og hele 15 e-mailkonti. 


Komplet WebHotel

ScanNets komplette webhotel er vores største hotelløsning. Her får du maksimal plads, både til dine side og til din database. Din mailboks opgraderes samtidig til at indeholde hele 20 e-mailkonti. 

Uanset hvilket webhotel du vælger, beskyttes både hjemmeside, database og mailbokse af virus- og spamfilte, og du er derfor godt beskyttet, når du vælger at have hjemmeside og e-mails hos ScanNet.

 

GÅ TIL WEBHOTEL-OVERSIGT     SE DRIFTSFACILITETER


Kontakt os

Morten Valentin

Morten Valentin

Salgsrådgiver

Ring på 75 53 35 00 og lad os finde et løsning som passer netop til dit behov

Send mail