Artikler / Outsourcing / IT drift

IT drift

Vi klarer din IT drift - så skal du ikke tænke mere på det!Hvis alle var lige gode til alting, ville du ikke have noget at bruge os til. Heldigvis for os er vi bedre til at drive servere, Exchange, webhotel m.m. end de fleste, og derfor har du sikkert noget at tale med os om.

Slip for driften, back-up og bøvlet - brug outsourcing på den kloge måde. Og få absolut økonomisk overblik med en fast og aftalt pris pr. måned for driften af hele eller dele af dine IT behov.

IT driften skal ikke huskes - den skal bare virke. Det gælder især den type løsninger, vi er specialister i at levere: Outsourcing af mail (se bl.a. Hosted Exchange), serverdrift (se bl.a. Server Hosting) og hele Microsoft Office pakken for nu bare at nævne nogle få.

Lad os slå fast, at IT er et værktøj til at optimere forretningsgange og dermed rentabilitet. Den logiske fortsættelse af det er derfor, at jo bedre din IT drift fungerer, jo bedre fungerer din virksomhed. Og dermed får du større konkurrenceevneog indtjening. Det er du sikkert enig i?

Forestil dig nu, at du kan overlade de mest kritiske og mest besværlige processer i din IT drift til nogen, der har specialiseret sig i at gøre andres verden nemmere og mere sikker! Det kan du - udfyld formularen til højre og blive kontaktet af en af vores konsulenter.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk