Artikler / Outsourcing / Microsoft Terminal Server

Microsoft Terminal Server

Der er mange fordele ved Hosted Office fra ScanNet - ikke mindst øget sikkerhed og store besparelserFremtidens arbejdsplads kører via Microsoft Terminal Server

Hosted Office benytter sig af teknologien "Microsoft Terminal Server" det er en velkendt form som har været kendt siden år 2000. Microsoft Windows 2000 Server, var den første version, som havde denne funktion indbygget. Den første version var dog begrænset til kun at fungere i 256 farver, og den var også lidt ustabil på dette tidspunkt. Pga. datidens knapt så stabile internetforbindelser havde disse også en del af skylden, vedr. Terminal Serverens begrænsede succes. Microsoft Terminal Server produkterne tog for alvor fart i år 2003, med Windows 2003 Server. Denne version kører med fuld opløsning + fuld farver. Siden denne version har ScanNet selv kørt sine medarbejderes arbejdspladser & desktops på Terminal Server.

Citrix Server er et addon ovenpå Terminal Server. ScanNet har valgt som standard at benytte Citrix server. Citrix Server har features såsom Universal Print, som er ret så smart, det gør eks. Din Terminal Server i stand til at genkende en hvilken som helst printer som man måtte forbinde til sit netværk, klient eller pc. Citrix server har mange andre tiltalende muligheder og features, ring evt. til ScanNet for at få en uddybning og rådgivning i, hvilket setup vil være optimalt for jeres virksomhed.

Microsoft og Citrix licenser lejes som SPLA licenser. (Service Provider License Agreement
Læs mere om SPLA licenser.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk