Artikler / Hosting / Hvad er et domain?

Hvad er et domain?

Et domain er den adresse, som din hjemmeside har.Hvad er et domain?

Et domain er den adresse, som din hjemmeside har. Ofte kaldes det et domæne, men nogle betegner det et domain. Typisk så er firmaets webdomain direkte relateret til firmanavnet, eller de produkter og serviceydelser der tilbydes. Efterhånden som konkurrencen på nettet bliver større og større, så er det også sværere at få fat i de gode navne. Derfor er det også utroligt vigtigt, at man sørger for at købe det eller de domains, som man regner med at skulle bruge i virksomheden.

Køb domæne her.

Vælg den rigtige domainudbyder

Hvis du vælger at købe dine webdomains hos A/S ScanNet, så er du sikker på en god service, og vi hjælper gerne med uvildig rådgivning, så I vælger de rigtige domains fra starten. I øvrigt er dit domain normalt klart senest dagen efter, så du kan komme i gang med det samme. Ved at tilkøbe et DNS hotel får du selv kontrol over administrationen af dit domain.


Tjek om dine ønskede domains er ledige

Hos ScanNet kan du købe stort set alle typer domains, og du kan med det samme teste om det er ledigt. Brug domain testeren nedenunder, så får du svar indenfor få sekunder. Når du har fundet det eller de ønskede domains, så kan du bestille dem online, og så sørger vi for resten. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for personlig betjening, hvis du har spørgsmål til eller ønsker at købe et produkt.


Test dit domæne her
Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk