Artikler / Hosting / CMS til webhotel

CMS til webhotel

Fra ScanNets danske kontrolpanel får du nu adgang til at installere en række gratis og anerkendte CMS-løsninger som f.eks. Joomla, Typo3, Drupal, osCommerce og blogsystemet WordPress.CMS til webhotel logoer

I gang efter ganske få klik

Nu kan du glemme alt om tidskrævende og komplicerede installationer af reelle og virtuelle databaser. I stedet får du adgang til landets nemmeste installation af nogle af tidens hotte CMS-løsninger direkte fra dit personlige kontrolpanel.

Installationen er klaret med ganske få klik og kan hurtig gøres om, hvis du fortryder og hellere vil afprøve en anden CMS-løsning.

Ingen tekniske begrænsninger

Nu kan du - uanset niveauet af dine tekniske kompetencer - selv klare hele installationen fra A til Z. Du løber ikke panden mod den tekniske mur og slipper også for at skulle købe assistance udefra. Vi garanterer, at du selv kan varetage installationen. På den måde sikrer vi, at du kommer sikkert fra start med lige nøjagtig den CMS-løsning, der tiltaler dig.

Du får adgang til den nemme installation af de gratis CMS-løsninger fra kontrolpanelerne i ScanNet WebHotel Standard, Pro og Komplet. Alle webhoteller kører med Safe Mode Off og er derfor fuldt funktionsdygtige med de omtalte open source-platforme.

Landets mest konkurrencedygtige platform

Vi holder os konstant informeret om nye open source-løsninger og sørger for, at du med et webhotel fra ScanNet altid arbejder på landets mest konkurrencedygtige platform til udvikling af tidssvarende websites.

Klik her og find det webhotel der passer til dit behov
Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk