Artikler / Hosting / Nyhedsbrev system

Nyhedsbrev system

Udsend nyhedsbreve nemt med et nyhedsbrev system fra ScanNetScanNets Loyalty Manager er et system til udsendelse af nyhedsbreve. Systemet sender et nyhedsbrev til alle de tilmeldte personer, hvorefter du kan trække oplysninger om modtagerne til brug for senere markedsføring.

Forestil dig at 500 kunder over en periode har tilmeldt sig dit nyhedsbrev, og dermed har sagt ja til at modtage e-mails fra dig. Det betyder, at du nu kan sende dem mails via Loyalty Manager systemet med gode tilbud på dine produkter, uden at skulle bruge penge på en stor markedsføringskampagne. Du skal blot lave et nyhedsbrev, der fortæller om de gode tilbud, så sender systemet det til samtlige modtagere. Det er da nemt!

Med vores Loyalty Manager system til at sende nyhedsbreve følger naturligvis vejledning samt gratis support, som er åben til kl. 23 (tlf: 7 - 19) på alle hverdage samt fra kl. 8-21 (tlf.: lukket) i weekender og på helligdage.

Rådgivning og service

Hos ScanNet er service og rådgivning en selvfølgelighed. Vi er gennem årene blevet kendt for at være både stabile og kvalitetsbevidste samt for at give rigtig god service - noget vi lever op til hver eneste dag. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med dit Loyalty Manager system eller andre af vores produkter. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive dig - i alle tænkelige situationer.


Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail. ScanNet er en 100 % danskejet IT-servicevirkesomhed. Vi tilbyder bl.a. serverhosting, domæneregistrering, betalingsløsninger, ERP-integration m.m.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk