Eksempler på cloud servere

Uanset hvilken IT-løsning du vælger hos ScanNet, får du fri support med branchens bedste åbningstider. Tillægsydelser som fx overvågning, managed og unmanaged backup, SSL-certifikater og IP-adresser kan også tilkøbes alle Cloud Servere.


  • Servereksempel 1

   447,24

   kr./md.

   1 vCPU fra Intel Xeon Gold 6234, 3.3GHz (Turbo 4.0GHz)
   2 GB RAM
   50 GB Storage (SSD)
   1.000 GB trafik
   Linux
   Dial-in VPN
   Service & Driftsaftale (tilkøb)

   Servereksempel 2

   1.082,03

   kr./md.

   2 vCPU fra Intel Xeon Gold 6234, 3.3GHz (Turbo 4.0GHz)
   4 GB RAM
   200 GB Storage (SSD)
   1.000 GB trafik
   Linux / Windows
   Dial-in VPN
   Service & Driftsaftale (tilkøb)

   Servereksempel 3

   1.853,61

   kr./md.

   4 vCPU fra Intel Xeon Gold 6234, 3.3GHz (Turbo 4.0GHz)
   8 GB RAM
   300 GB Storage (SSD)
   1.000 GB trafik
   Linux / Windows
   Dial-in VPN
   Service & Driftsaftale (tilkøb)

Cloud server

En Cloud Server fra ScanNet er en fleksibel, virtuel serverløsning, der giver dig mulighed for at øge og mindske kapaciteten og ressourcer løbende.

Cloudløsninger var tidligere kun tiltænkt større organisationer, men det er nu blevet muligt for alle at få del i de mange fordele, der er ved at leje sig ind i et stort og professionelt Cloud-setup.

I kan nøjes med at koncentrere jer om forretningen, alt imens ScanNet står for drift, hosting og vedligeholdelse af jeres servere.


Rådgivning og specialløsninger

Vi har stor erfaring med opbygning af tilpassede løsninger. Eksempler på specielle løsninger spænder mellem både SQL- og Filecluster-løsninger samt løsninger med loadbalancing og flere servere.

Har du særlige ønsker, eller ønsker du hjælp til at vælge din virtuelle serverløsning, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter på 75 53 35 00 eller scannet@scannet.dk.

Hvorfor Cloud Server?

Hvorfor Cloud Server?

ScanNet Cloud er lig med fleksibitet og sikkerhed. Løsningen kan nemt skaleres og løbende tilpasses jeres behov. Vores platform håndterer alt fra enkelte servere til større løsninger med mange servere og load balancing.
Sikker serverdrift i danske datacentre

Serverdrift i dansk datacenter

ScanNets topmoderne serverrum er sikret mod brand, vand, tyveri og strømafbrydelser. Serverne er placeret i vores danske ISO 27001-compliant datacenter og overvåges døgnet rundt. Læs om ScanNets driftsfaciliteter.

Stabilitet, tryghed og forståelse for forretningen

”Da vi først snakkede med ScanNet, var vi fuldstændigt blown away! ScanNet var top-top-top-professionelle og knivskarpe. De var lynhurtige til at analysere og finde, præcis den løsning vi havde brug for. At de i den grad kunne fortælle os, hvad vi skulle have, var virkelig professionelt. Det er langt fra en selvfølge, at folk er så professionelle.”

Ann-Christine Hellerup Brandt

Valdemarsro

Læs case story


Simpelt, nede på jorden og overholdt alle de tekniske krav

"Bravo Tours er ikke hostingspecialister – det er ScanNet, og vi er 100% trygge ved at have dem som hostingpartner. Den løsning, vi har fået, passer helt perfekt til os. Vi har en god, tæt og løbende dialog, hvilket vi sætter stor pris på. Derudover er vi også glade for, at vi kan snakke med om løsningen, da den ikke er mere kompliceret end højst nødvendigt."

Maibrit Markussen Særkjær

E-Commerce Coordinator & Social Media Manager, Bravo Tours

Læs case story

Er du overbevist?

Bliv kontaktet af én af vores specialiserede serverkonsulenter.


Bliv kontaktet nu
Vi er lige her
Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores salgsafdeling på: