Eksempler på cloud servere

Uanset hvilken IT-løsning du vælger hos ScanNet, får du fri support med branchens bedste åbningstider. Tillægsydelser som fx overvågning, managed og unmanaged backup, SSL-certifikater og IP-adresser kan også tilkøbes alle Cloud Servere.


  • Servereksempel 1

   848,00

   kr./md.

   1 vCPU fra Intel Xeon E5-2660 2,20Ghz (Turbo 3Ghz, 8 cores, 20MB cache)
   2 GB RAM
   100 GB Storage (SSD)
   100 GB trafik
   Linux / Windows
   Dial-in VPN
   Aktiv OS-overvågning
   OS-drift og -patching
   Managed TSM

   Servereksempel 2

   2.062,00

   kr./md.

   2 vCPU fra Intel Xeon E5-2660 2,20Ghz (Turbo 3Ghz, 8 cores, 20MB cache)
   4 GB RAM
   200 GB Storage (SSD)
   100 GB trafik
   Linux / Windows
   Dial-in VPN
   Aktiv OS-overvågning
   OS-drift og -patching
   Managed TSM

   Servereksempel 3

   3.702,00

   kr./md.

   4 vCPU fra Intel Xeon E5-2660 2,20Ghz (Turbo 3Ghz, 8 cores, 20MB cache)
   8 GB RAM
   300 GB Storage (SSD)
   100 GB trafik
   Linux / Windows
   Dial-in VPN
   Aktiv OS-overvågning
   OS-drift og -patching
   Managed TSM

Cloud server

En Cloud Server fra ScanNet er en fleksibel, virtuel serverløsning, der giver dig mulighed for at øge og mindske kapaciteten og ressourcer løbende.

Cloudløsninger var tidligere kun tiltænkt større organisationer, men det er nu blevet muligt for alle at få del i de mange fordele, der er ved at leje sig ind i et stort og professionelt Cloud-setup.

I kan nøjes med at koncentrere jer om forretningen, alt imens ScanNet står for drift, hosting og vedligeholdelse af jeres servere.


Rådgivning og specialløsninger

Vi har stor erfaring med opbygning af tilpassede løsninger. Eksempler på specielle løsninger spænder mellem både SQL- og Filecluster-løsninger samt løsninger med loadbalancing og flere servere.

Har du særlige ønsker, eller ønsker du hjælp til at vælge din virtuelle serverløsning, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter på 75 53 35 00 eller scannet@scannet.dk.

Hvorfor Cloud Server?

Hvorfor Cloud Server?

ScanNet Cloud er lig med fleksibitet og sikkerhed. Løsningen kan nemt skaleres og løbende tilpasses jeres behov. Vores platform håndterer alt fra enkelte servere til større løsninger med mange servere og load balancing.
Sikker serverdrift i danske datacentre

Serverdrift i dansk datacenter

ScanNets topmoderne serverrum er sikret mod brand, vand, tyveri og strømafbrydelser. Serverne er placeret i vores danske ISO 27001-compliant datacenter og overvåges døgnet rundt. ScanNet er desuden Cloud Certifikatet-certificeret hosting-udbyder. Læs om ScanNets driftsfaciliter.

Stabilitet, tryghed og forståelse for forretningen

”Da vi først snakkede med ScanNet, var vi fuldstændigt blown away! ScanNet var top-top-top-professionelle og knivskarpe. De var lynhurtige til at analysere og finde, præcis den løsning vi havde brug for. At de i den grad kunne fortælle os, hvad vi skulle have, var virkelig professionelt. Det er langt fra en selvfølge, at folk er så professionelle.”

Ann-Christine Hellerup Brandt

Valdemarsro

Læs case story


ScanNet viste, at de lynhurtigt forstod, hvad vi havde brug for

"ScanNet overbeviste os allerede på nogle af de første møder om, at de kunne løfte opgaven. For en IT-chef som mig er det rart, at jeg faktisk ikke behøver at tænke på selve driften af vores meget benyttede hjemmeside. For lufthavnen spiller hjemmesiden og dens mange funktioner en meget forretningskritisk rolle, og derfor skal den være tilgængelig 24-7 alle årets dage."

Henning Larsen

IT-chef, Billund Lufthavn A/S

Læs case story


Ensartet IT-installation, der gør det daglige arbejde langt nemmere

"Nu hvor vi ikke længere skal tænke på vedligehold og indkøb af server- og softwarelicenser, har vi helt kunnet afvikle vores IT-afdeling. For os betyder det, at vi nu er langt mindre sårbare overfor nedbrud. De frigjorte ressourcer betyder, at vi nu kan bruge kræfterne på vores kernekompetencer."

Jane Nielsen

Administrationsleder, TAS I/S

Læs case story

Er du overbevist?

Bliv kontaktet af én af vores specialiserede serverkonsulenter.


Bliv kontaktet nu
Vi er lige her
Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk