Artikler / Outsourcing / Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange Server - Få alle fordelene hos ScanNet

Når du leder efter et mailsystem til din virksomhed, forening eller blot til dig selv, er der utallige mailsystemer at vælge mellem. I denne artikel kan du blive klogere på en af de stærkeste og mest gennemarbejdede mailløsninger på markedet. Du kan læse om, hvordan Microsoft Exchange fra ScanNet giver dig fuld frihed og adgang til dine e-mails, kalendere og kontaktpersoner.Ex -2010_Logo

Hvad er Microsoft Exchange Server?

Microsoft Exchange Server er en af de mest udbredte løsninger til e-mail, kalender og kontaktpersoner, og er nem at komme i gang med. Platformen er stærk og gennemarbejdet, og benyttes i hele verden af både private og virksomheder.

Med Exchange fra ScanNet får du direkte adgang til din e-mail, det smarte kalendersystem og dine kontakter. Du har både adgang, når du er på kontoret, og når du er på farten. Fordelene er mange, uanset om du er medarbejder eller virksomhedsejer.

Bliv frigjort fra kontoret

Med Microsoft Exchange Komplet har du altid nem adgang til dine e-mails, kontaktpersoner og din kalender. Har du brug for at tilføje en kontaktperson til et netværksmøde, kan du nemt klare det med det samme på fx din smartphone. Det kan også være, at du har behov for at invitere en kunde til et nyt møde, når du er ude hos kunden.

Du er altså ikke længere bundet til kontoret, og kan være effektiv selvom, du ikke sidder ved din computer. Tilføjer du noget til din kontaktbog eller kalender, synkroniseres det automatisk, så det er tilgængeligt på alle dine enheder.

Det eneste Exchange kræver, er en internetforbindelse.


Arbejd mere effektivt sammen med dine kollegaer

Med en samlet Exchange løsning til hele virksomheden, kan du og dine kollegaer nemt dele jeres kalendere imellem jer. Har du brug for at afholde et møde, kan du også nemt invitere til dette via platformen.

I sparer både tid og penge ved at bruge de nyeste IT-værktøjer til at samarbejde. Løsningen er skalerbar, så kommer der ændringer i medarbejderantallet, eller ændrer jeres pladsbehov sig, kan I nemt skrue op eller ned for løsningen. Så kan I nøjes med at betale, for lige netop det antal konti, I har behov for.

Hosted Exchange hos ScanNet

Med Hosted Exchange hos ScanNet er I sikret en stabil løsning, der sparer jer for besværet. Med Hosted Exchange driver ScanNet jeres mailservere for jer. Jeres data hostes i vores sikre datacentre, hvor der foretages daglig backup.

ScanNet sørger for at opdatere programmerne til de nyeste versioner, og I skal derfor ikke bekymre jer om at vedligeholde hverken hardware eller software.

Skulle der opstå udfordringer undervejs, eller har I spørgsmål, står vores supportteam til rådighed til at hjælpe jer. 

Læs mere om Hosted Exchange hos ScanNet

Relevante artikler for dig:


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk