heyloaylty logo

Heyloyalty – det stærkeste marketing automation-system

Skab mere salg med personlige nyhedsbreve.


   eller køb nu
Kom i gang for 0 kr.
Hent en gratis demo i 30 dage - Helt uforpligtende!
Drag & Drop-editor
Få stor designfrihed med brugervenlig opsætning
Vi er lige her
Dansk support sidder klar til at hjælpe dig.
Heyloyalty

Nyhedsbrevssystem skræddersyet til
e-købmænd

Heyloyalty er en unik dansk marketing automation-platform, der er specielt udviklet til e-commerce. Som webshopejer får du adgang til en lang række funktioner, der alle sammen er udviklet med tanke på, at du som e-købmand får de bedste kort på hånden til at sikre dig og din forretning succes.

Dyb integration og effektiv e-mail marketing

Heyloyalty bg 2
Heyloyalty bg 2

"Med Heyloyalty fik vi skabt loyalitet og incitament for kunderne til at handle, hvilket gav resultater på bundlinjen. "

stormandmarie.com

100% gennemskuelige priserVil du hellere prøve før du køber? Prøv gratis i 30 dage

Hvorfor e-mail- og
sms-marketing?

En lille investering i e-mail og sms-marketing giver et fantastisk afkast. Så enkelt kan det siges. Flere undersøgelser har vist, at nyhedsbreve er den kanal med den største ROI (Return on Investment) – også større end SEO og sociale medier.

Nyhedsbreve giver dig direkte adgang til dine kunder og deres indbakker - uden de distraktioner de møder på f.eks. Google eller Facebook. Bl.a. derfor har nyhedsbreve typisk en høj åbnings- og konverteringsrate.

Høje åbningsrater gælder også for sms’er. Faktisk bliver 98% af alle sms’er læst – og 90% inden for 3 minutter. Sms er derfor én af de marketing- og kommunikationskanaler med allerstørst potentiale.


Tjen flere penge med tabt kurv og winbacks

Omkring 60-70 % af en gennemsnitlig webshops kunder forlader deres kurv uden at gennemføre købet. Sætter du en tabt kurv-trigger op, er der til gengæld masser af omsætning at hente. Statistikken viser, at en tabt kurv-trigger giver en stigning i omsætningen på omkring +10 % i snit - og det er altså med én enkelt e-mail.

Foruden tabt kurv er winbacks en sikker genvej til mersalg. En winback er en trigger eller et flow, der genaktiverer dine kunder og besøgende. Du kan eksempelvis lave en trigger, der genaktiverer de kunder, der ikke har købt i din webshop de sidste fx 90 dage – det virker!

Oplev selv alle fordelene

Prøv Heyloyalty helt gratis i 30 dage!

100 % uforpligtende. Intet kreditkort er påkrævet..


Hent din gratis demo

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores salgsafdeling på: