Vær med i det digitale førerfelt...


Uden besøg - ingen omsætning. For at få succes med salg på Internettet skal dine kunder kunne finde dig på Google. Alt, hvad vi laver for dig, er 100 % transparent og målbart. Vi kan hjælpe dig med din online marketing.

Bliv kontaktet    eller ring 75 53 35 00
Menu

SeoPush

SeoPush
Få dine vigtigste søgeord på Googles side 1
Med SeoPush gør ScanNet alt arbejdet for dig. Sammen finder vi de søgeord, der er relevante for din virksomhed, og derefter sørger ScanNets dygtige og kompetente online marketing-team for, at din hjemmeside kommer på forreste side på Google. Du betaler først det aftalte succes-fee, når din hjemmeside har opnået en side 1-placering på Google.

Læs mere

SeoPushVideo

SeoPushVideo
Fang opmærksomheden på Google
Fang potentielle kunders opmærksomhed med en video i Googles søgeresultat. Vi producerer videoen i samarbejde med dig og sørger for at få den frem på Googles side 1. En video-præsentation af din virksomhed eller video, hvor du viser anvendelsen af dine produkter, skaber en tættere visuel relation til dine kunder og får dig til at skille dig ud.

Læs mere


Google Adwords

Google adwords logo
Med professionel hjælp får du mest ud af dit budget
De fleste kender Google AdWords, som er et effektivt online markedsføringsredskab, som giver resultater med det samme. Med en reklameplads på Google bliver kunderne præsenteret for din annonce, når de søger på ord, der relaterer til din virksomhed. Lad ScanNet rådgive dig, så du opnår størst muligt afkast på din investering.

Læs mere

Google Shopping

Google shopping logo
Vis dine produkter frem - direkte på Google
Præsenter dine produkter for potentielle kunder ved at lave billedannoncer i Googles søgeresultat. Annoncerne bliver lavet direkte ud fra produkterne i din webshop og bliver derfor automatisk opdateret. Lyder dette for kompliceret? ScanNet tilbyder at sætte kampagnen op for dig, så du ikke skal bekymre dig om det tekniske.

Læs mere