Artikler / Hosting / Wordpress webhotel

Wordpress webhotel

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med et Wordpress webhotel.Wordpress webhotel

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med et Wordpress webhotel.

Har du lyst til at prøve kræfter med din egen blog eller hjemmeside, kan du prøve et webhotel med WordPress gratis.

Verdens mest benyttede CMS

WordPress er verdens mest benyttede open source Content Management System – og med god grund. Systemet velegner sig især til blogs og mindre hjemmesider, og så er det meget nemt at benytte.

WordPress er gratis, og så snart du har fået installeret det på dit webhotel og konfigureret systemet, kan du kaste dig ud i at skrive blogindlæg og indhold til din hjemmeside. På ScanNets webhoteller kan installere dit WordPress med et enkelt klik: Gratis demoudgave af WordPress.

At systemet er open source betyder, at alle har mulighed for at få adgang til kildekoden og dermed udvikle tilføjelsesmoduler til platformen. Derfor eksisterer der i dag tusindvis af moduler, nogle gratis og nogle der koster noget. Med WordPress har du derfor adgang til næsten alle de funktioner, du overhovedet kan komme i tanke om.

Wordpress webhotel

Du har brug for et webhotel til WordPress. Webhotellet er serveren, som håndterer fremvisningen af din hjemmeside til dine besøgende. Et webhotel er i princippet en lille computer, der er tilsluttet internettet, så der altid er adgang til din hjemmeside.

Webhoteller kan fås i forskellige pakker, alt efter hvor meget plads du har behov for. Desuden får du også flere e-mailkonti med, når du vælger en større pakke. Er du i tvivl om, hvor meget plads du har behov for, kan du starte småt ud og senere opgradere til mere plads.

WordPress design

Når systemet er sat op og konfigureret, bør du overveje et at lave et unikt design. Din hjemmesides design er nemlig ansigtet ud ad til, og skal dine kunder kunne huske din side, må den være unik og passe til dig.

Der findes færdige designskabeloner rundt omkring på nettet, som du kan benytte. Oftest er der dog små detaljer, der skal tilpasses til dine behov, og her kan du få brug for en kyndig hjælpende hånd. ScanNet anbefaler derfor, at du får et tilbud på et unikt WordPress design til at starte med, så du er sikker på du ikke går glip af et unikt design, som i sidste ende koster det samme som en færdig skabelon.Gratis support til dig

Hos ScanNet yder vi en gratis support til dig, uanset om du har WordPress eller vores egenudviklede webshop-løsning. Føler du dig ikke på hjemmebane, når det gælder opsætning af hjemmeside, kan du derfor altid ringe eller skrive til vores support, som hurtigt hjælper dig videre.

Du kan kontakte vores support 7-21 (tlf.: 7 - 19) på hverdage, og 8-21 (tlf.: lukket) lørdage og søndage på 75 53 35 00 eller på mail support@scannet.dk


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk