Køb dit domæne nu

Registrér dit domæne hos Danmarks ældste og bedste domæneudbyder.

.dk domæne
.dk
Oprettelse: kr. 99,00
Årsafgift: kr. 109,00
.com domæne
.com
Oprettelse: kr. 99,00
Årsafgift: kr. 294,00
.eu domæne
.eu
Oprettelse: kr. 99,00
Årsafgift: kr. 225,00
.de domæne
.de
Oprettelse: kr. 99,00
Årsafgift: kr. 450,00

Dit domæne er kun begyndelsen

Når du har fundet dit ledige domæne, kan du sammen med ScanNets øvrige produkter komme godt fra start med dine onlineprojekter.

Dette kan du bl.a. med dit domæne


Opret en hjemmeside

Med et domæne og et ScanNet webhotel kan du nemt oprette en hjemmeside på nettet.
 
 

Få din egen e-mail

Opsæt e-mailkonti på dit eget domæne. Det afspejler seriøsitet, og din identitet fremstår tydeligere.

Vigtigt at vide om domæner

Generelt om domæner

ScanNet er Danmarks ældste og største domæneudbyder. Vi ved derfor alt, hvad der er værd at vide om køb, beskyttelse og vedligeholdelse af domænenavne.

Når du tester et domæne, er søgningen baseret på data fra de forskellige domæneadministratorer. Derfor kan vi ikke garantere for tilgængeligheden eller registreringen af et domænenavn.

Domæner bestilles efter specifikke ønsker og kan derfor ikke fortrydes efterfølgende jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

Med et DNS Hotel har du mulighed for selv at administrere DNS-oplysninger for domænet. Et DNS Hotel er gratis for alle internationale domæner, som hostes ved ScanNet. Ellers koster det kr. 10/md. og forudfaktureres for et år.


Fakturering af domæner

.dk-domæner betales og faktureres igennem ScanNet. De resterende domænetyper betales til ScanNet og forudfaktureres for 2 år ad gangen.

I tilfælde af at du ikke ønsker at forny dit domæne og det derfor slettes, har du efterfølgende 30 dage, the Redemption Grace Period, hvor du har mulighed for at gendanne domænet. Gendannelsesgebyret er 999,-.

Har du brug for hjælp til at bestille dit domæne, eller ønsker du at bestille andre domænetyper end de listede, kan du kontakte os på tlf. 75 53 35 00 eller scannet@scannet.dk.

Vi er lige her
Har du brug for hjælp til at bestille dit domæne, eller ønsker du at bestille andre domænetyper end de listede?

Kontakt vores salgsafdeling på: