Mailhotel

Mail gjort simpelt.

59 kr./ md.

For 59 kr./md. får du med et Mailhotel fra ScanNet et ubegrænsede antal mailkonti (POP3/IMAP) . Du vælger selv dine e-mailadresser og dit domæne, og kan på den måde fremhæve dit firmanavn i dine e-mails.


Mailhotel fra ScanNet inkluderer altid.

Opgrader til Microsoft Office 365.

E-mail som du kender det, og meget mere.

Microsoft Office 365 giver dig en udvidet mailløsning sammenlignet med et mailhotel. Du får både kalender og en langt bedre synkronisering mellem dine enheder med Microsoft 365, og har altid adgang til de sidste e-mails, kontakter og aftaler.
Ud over mail, får du med Microsoft Office 365 fra ScanNet adgang til Office-pakken og andre markedsledende programmer som fx Skype og OneDrive for Business, så alle dine enheder altid er opdaterede og synkroniserede.


Mere om mail hosting.

Mailhotel kort.

Et Mailhotel er mail hosting gjort simpelt. For 59 kr./md. får du et ubegrænset antal mailadresser med ubegrænset plads på dit eget domæne (fx firmanavn.dk). Du vælger selv, om du vil benytte POP3 eller IMAP.

Vi gør opmærksom på, at der er en fairuse grænse, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl eller vil vide mere.

POP3 og IMAP er blandt de mest benyttede protokoller, som din mailklient (fx Outlook) bruger til at hente mails ned fra mailserveren. Ønsker du mere end POP3 og IMAP får du med Hosted Exchange mulighed for MAPI og EAS.


Er der forskel på mail?

Et mailhotel er en hurtig og billig indgang til at modtage mails på familiens eller virksomhedens domæne.

Ønsker du flere funktioner som fx kalender, kontaktpersoner og aktiv synkronisering på tværs af enheder, bør du i stedet tage et kig på Microsoft Office 365 eller Hosted Exchange. Både Office 365 og Hosted Exchange benytter Microsofts komplette Exchange-teknologi.


Flytning og support.

I ScanNet hjælper vi tusindevis af kunder med deres mail hosting, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Uanset om du har behov for nye e-mailadresser, eller overveje at flytte dine eksisterende, kan vores kundeserviceafdeling assistere dig. Support er altid inkluderet i vores Mailhotel abonnementer.

Vi er lige her
Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores salgsafdeling på: