Artikler / Webshop / Start din egen internetbutik

Start din egen internetbutik

I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du nemt starter din egen internetbutik.Er du allerede klar til at prøve kræfter med din egen internetbutik, kan du prøve vores Webshop gratis i 3 uger her.

Nethandel i Danmark

Dansk internethandel vokser og udvikler sig stærkt fra år til år. De seneste tal fra Dansk e-handelsanalyse viser, at dansk e-handel omsatte for 73,7 milliarder kroner i 2014.

De fysiske varer som tøj, sko og smykker udgør den største varekategori, men også salg af services såsom rejser og kulturelle arrangementer vækster.

Start webshop

Ønsker du at tage del i udviklingen, er det heldigvis nemt at starte din egen internetbutik. En webshop kan både være for dig med en eksisterende fysisk butik, men også for dig, der skal starte helt fra ny.

Har du en fysisk butik i forvejen, kan du udvide din eksponering med en butik på internettet. Den ekstra butik fungerer nemt i forlængelse af din nuværende butik. Uanset om du har en eksisterende butik, eller er helt ny, kan du hurtigt komme i gang.

En webshop fra ScanNet kan udvides med moduler, hvilket betyder, at du kan udvide webshoppens funktioner på få minutter, og altid kun betaler for de moduler, du har behov for. Det er derfor billigt at komme i gang, og bliver dit behov større, er det nemt at tilkøbe flere moduler.

Fordelene ved nethandel

Der er mange fordele ved at udbyde sine varer og services via internettet. Handlen på nettet vokser betydeligt fra år til år, og udgør nu 20 % af den samlede handel i Danmark.

Det er let at komme i gang med at gøre forretning på nettet. Det kræver kun et produkt og en webshop, som kan tage mod betalinger. Det er derfor langt billigere end en fysisk butik, som typisk har høje lokaleomkostninger.


Prøv vores webshop gratis

Hos ScanNet kan du prøve en gratis demo af vores internetbutik, som kan afprøves frit i 3 uger.

Demoen er fuld funktionsdygtig og indeholder alle standard-moduler. Ønsker du at beholde den, når de 3 uger er gået, kan den nemt overføres til dit eget domæne.

Prøv en gratis demo af vores webshop her

Demoshoppen kan bruges af både begyndere og erfarne brugere uden problemer. Da demoen er gratis, kan du i ro og mag lægge dine produkter ind og færdiggøre din butik inden, den skal offentliggøres. Vi har udarbejdet en række vejledninger i både tekstformat og som videoguides, så du nemt kan komme i gang.

Find vores vejledninger her


Gratis demo

Rådgivning og service følger med

Med vores mange års erfaring inden for E-handel, kan vi effektivt hjælpe dig til succes på nettet.

Har du behov for sparring, inden du starter en webshop op, eller har du behov for hjælp til at øge din eksponering af din nuværende internetbutik, tager vi gerne en snak med dig.

Når kunderne har fundet vej til din butik er målet at få dem til at handle, hvilket kaldes at de foretager en konvertering. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at optimere din internetbutiks konverteringsevne.

Om ScanNet

Hos ScanNet prioriterer vi stabilitet, service og en effektiv support meget højt. Vi sammensætter nøje vores supportteam til at kunne levere den bedst mulige service og rådgivning, uanset hvad behovet måtte være, og hvilket produkt du har købt.

Alle webshops kører på den nyeste teknologi med en oppetid på over 99%. Vores webshop-platform er desuden en af de absolut hurtigste og mest stabile på markedet. Du skal derfor ikke bekymre dig om andet end indholdet i din butik.

 

Relevante artikler for dig:


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk