Artikler / Webshop / Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er det første vigtige skridt i kampen om de bedste placeringer i søgemaskinerne. En effektiv søgeordsanalyse sikrer dig de bedste søgeord.Når der skal laves søgemaskineoptimering, starter man altid med at lave en søgeordsanalyse, for at finde frem til de bedste søgeord. Det er altafgørende, at der optimeres efter de helt rigtige søgeord, således at selve optimeringen giver højest muligt afkast.
Der bliver hele tiden større og større konkurrence på nettet, så hvis du vil foran dine konkurrenter, så er du nødt til at gøre tingene bedre end dem. En af de ting, er at gøre meget ud af at få lavet en god søgeordsanalyse. En af de klassiske fejl, er at man vil optimere efter søgeord, som stort set udelukkende bruges af branche kendte mennesker. Man er nødt til at finde de ord, som ens potentielle kunder bruger, når de søger på internettet. Ellers er det skønne spildte kræfter.

En søgeordsanalyse er en løbende proces

En anden ting som der bør tages højde for, er hvilke søgeord der er effektive for netop Jeres virksomhed. En søgeordsanalyse stopper ikke, når man har fundet de første søgeord, som man gerne vil findes på. Der skal hele tiden testes og tjekkes for nye søgeord. For en webshop er det f.eks. nødvendigt at koble salgssporing på, så man hele tiden kan se, hvilke søgeord, der giver omsætning. Det kan man så bruge i den løbende søgeordsanalyse, så der altid optimeres efter de søgeord, som giver mest overskud.

Få professionel hjælp til din søgeordsanalyse

Hos ScanNet kan vi hjælpe dig med en professionel søgeordsanalyse, så søgeoptimeringen får fuld effekt, og giver en høj ROI(Return-On-Investment). Vi bruger mange forskellige online søgeords redskaber, som vi har stor erfaring med, så du kan være sikker på et godt resultat. Du kan bruge nedenstående formular til at kontakte os, så finder vi i fællesskab de bedste søgeord til Jeres firma.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk