Artikler / Webshop / Salg af tøj på nettet

Salg af tøj på nettet

Der er for mange butikker et stort potentiale i salg af tøj online som supplement til en fysisk tøjbutik.Sælg tøj på nettet og forøg din omsætning

Der er for mange butikker et stort potentiale i salg af tøj online som supplement til en fysisk tøjbutik.

Inden for tøjbranchen har der de senere år været stor vækst i antallet af handlende, der køber tøj på Internettet. Faktisk viser FDIH’s e-handelsanalyse for 2014 at 18 % af alle internethandler bestod af køb af tøj, sko eller smykker. Salget af disse produkter udgør dermed også den mest solgte varekategori på nettet.

Har du en fysisk tøjbutik, kan du med fordel overveje at starte din egen webshop for at få en bid af det voksende marked. En internetbutik fra ScanNet kan nemt integreres med din fysiske butik, så du ikke skal lave dobbeltarbejde.

Er du ny med hensyn til salg af tøj på nettet, er der mange ting du skal have på plads. Opstart og drift af din webshop hjælper ScanNet dig dog gerne med, så du kan koncentrere dig om at sælge mere og servicere dine kunder.

Tip og tricks til salg af tøj på nettet

Når dine kunder køber tøj i en fysisk butik, har de mulighed for at prøve tøjet samt spørge ekspedienten til råds. Det kan de naturligvis ikke på samme måde, ved salg af tøj på nettet.

Der er dog mange ting, som du kan gøre, for at optimere dine besøgendes konvertering til betalende kunder.

Gode produktbilleder

Når kunderne ikke kan prøve tøjet fysisk i butikken, er det vigtigt, at billederne af tøjet er gode, og viser, hvordan tøjet sidder. Det kan også være en god idé, at beskrive hvilken tøjstørrelse modellen bærer, samt hvor stor modellen er.

Salg af tøj på nettet

Vil du have flere gode råd til produktbilleder? Så læs vores blogindlæg om produktbilleder her.

God beskrivelse af tøjet

Ved salg af tøj på nettet er det vigtigt med en god beskrivelse af tøjet. Er blusen af uld eller kunststof? Og må den vaskes i vaskemaskine eller ej?

Din kunde kan sidde med mange spørgsmål, som han eller hun ønsker at få besvaret inden købet foretages, så et godt råd er, at få besvaret alle de potentielle spørgsmål på produktsiden.

Ønsker du mere information om, hvordan du konverterer dine besøgende til betalende kunder, så læs vores artikel om konverteringsoptimering.

Artikel om konverteringsoptimering.

Retur og ombytning

Hvad har din kunde af muligheder, hvis tøjet mod forventning ikke var som ønsket alligevel? Dine returnerings- og ombytningsbetingelser har helt sikkert betydning for, om kunderne har lyst til købe hos dig.

Du skal selvfølgelig overholde lovgivningen på området, men måske tilbyder du en ekstra service? Hvis du gør, så sørg for at informere dine kunder om dette.

I 2014 kom der nye regler for e-handel, som alle netbutikker skal overholde. Vælger du en webshop hos ScanNet, følger der et sæt standard handelsbetingelser med, som er udarbejdet af vores dygtige e-handelskonsulenter, så de overholder de nye regler.

Har du lyst til at vide mere om de nye e-handelsregler, kan du blive klogere med vores blogindlæg om regler for salg på nettet.

Prøv ScanNets brugervenlige webshop gratis

Hos ScanNet har vi altid fokus på brugervenlighed, sikkerhed og kvalitet. Har du endnu ikke prøvet vores webshop løsning, har du mulighed for at prøve en gratis demo-version i tre uger. Klik her for at prøve vores webshop gratis i 3 uger.

En butik på internettet er ikke kun relevant, hvis du vil sælge tøj. De nyeste tendenser peger på, at også dagligvarebutikker, B2B og engrosbutikker begynder at tilbyde deres kunder at handle online.

 


Gratis demo

ScanNets e-handelskonsulenter hjælper dig gerne i gang med din internetbutik, og du er velkommen til at prøve vores webshop gratis i tre uger, inden du beslutter dig helt. Vi har hjulpet mange tøjbutikker i gang på nettet, og kan derfor svare dig på, hvordan også du kommer i gang mest effektivt.

 


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk