Artikler / Webshop / Online shop

Brugervenlig online shop

ScanNets online shop løsning er bruger-venlig, og kan betjenes af alle. Opret en gratis demo og prøv systemet, inden du køber.Brugervenlig online shop

En online shop kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvis man ikke er vant til at arbejde med den. Sådan er det ikke hos ScanNet. Vores online billig webshop er så brugervenlig, at alle, der vil starte deres egen online shop, kan finde ud af at bruge de forskellige funktioner uden problemer. Du kan tilføje billeder og tekst på få minutter og så får du både automatisk produktlink og automatisk forsendelse - kun hos ScanNet.
ScanNets online shop løsning er udstyret med kortbetaling og vi har naturligvis en sikker betalingsforbindelse, så dine kunder kan føle sig helt trygge, når de køber varer i lige netop din webshop.

Start af egen online shop

Uanset om din virksomhed er b2b eller b2c, kan du bruge ScanNets online shop system. Opbygningen er meget overskuelig og du bestemmer selv, hvor mange funktioner du ønsker at bruge. Efterhånden som din virksomhed vokser, kan du så tilføje funktioner og moduler og på den måde lade din netshop vokse i takt med din virksomhed.

ScanNets online shop system har mange funktioner, men det afholder os ikke fra, hele tiden at undersøge, om vi kan udvide systemet med nye, brugbare funktioner. Vi tilføjer derfor nye funktioner til onlineshoppen 4 gange årligt - helt uden ekstra betaling for dig.


Gratis demo

Fuld support

Hos ScanNet er service og rådgivning en selvfølgelighed. Vi er gennem årene blevet kendt og rost for at være både stabile, kvalitetsbevidste og for at give rigtig god service - noget vi lever op til hver eneste dag. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har tekniske spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med din webshop. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at rådgive dig i alle tænkelige situationer - også i weekenden.

Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail.

Relevante artikler for dig:


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk