Artikler / Webshop / Online Markedsføring

Online markedsføring

Med en online markedsføringsløsning fra ScanNet sørger vi for de bedste digitale placeringer, flere relevante besøg på din hjemmeside og løbende vedligeholdelse.Online markedsføring

Rigtigt mange mennesker bruger internettet, når de skal finde et nyt produkt, en service eller finde informationer om dette og hint. Vil du gerne have at din virksomhed bliver fundet, når kunderne søger på internettet efter lige netop det du sælger? Så kommer du ikke udenom online markedsføring.

Den rigtige strategi for online markedsføring er ikke kun en enkelt ting, men derimod en komplet indsats på flere forskellige områder der tilsammen formår at give din virksomhed den bedst mulige placering i søgemaskiner som fx Google. 

Marketing på abonnementsbasis

Hos ScanNet ved vi alt, hvad der er værd at vide om online markedsføring. Og vi ved også, at det kan være svært at få tid til at styre diverse kampagner, opdatere og vedligeholde dem og lave de ændringer, som nogle gange skal til, for at opnå de bedste placeringer i søgemaskinerne.
Derfor kan du hos ScanNet tegne et abonnement, der indeholder alt, hvad din virksomhed har brug for af søgeordsanalyser, opdateringer, vedligeholdelse m.m. Du får din egen kontaktperson hos ScanNet, ligesom du naturligvis også får statusmails og telefonopkald, der fortæller dig, hvordan det går. Med et online marketing abonnement hos ScanNet er du altid sikker på, at din markedsføring på internettet kører som den skal.

Søgemaskineoptimering

Hos ScanNet sammensætter vi en løsning, der passer perfekt til din virksomhed. Vi sørger for tilretning af tekst og data på din hjemmeside, laver linkbuilding og søgeordsanalyse, ligesom vi overvåger dine placeringer og løbende fortæller dig, hvordan det ser ud med din søgemaskineoptimering og hvad der evt. skal ændres.

Facebook marketing

Over 2.000.000 danskere har en aktiv profil på Facebook. Det betyder med andre ord, at der på Facebook lige nu er 2.000.000 potentielle kunder, som din virksomhed kan nå ved hjælp af Facebook marketing.

Google Ads

Lad ScanNet stå for din Google Ads, så sørger vi både for planlægning, opsætning og vedligeholdelse af dine kampagner. Vores mål er altid at give dig de billigste klikpriser med den højeste konvertering og du kan naturligvis altid tilføje ekstra søgeord til kampagnen undervejs.

Om ScanNet

ScanNet er blevet kendt for god service og høj kvalitet på alle vores produkter. Noget vi lever op til hver eneste dag. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail.

 


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk