Artikler / Webshop / Netbutik

Netbutik fra A/S ScanNet

Danmarks mest solgte netbutik er ideel til dig, der lægger vægt på gode priser og høj kvalitetBrugervenlig og billig netshop

ScanNet er en af Danmarks førende virksomheder, når det kommer til udbud af netbutikker. Hos ScanNet er du sikret en netshop, hvor brugervenlighed og sikkerhed er i top. Vi tilbyder fordelagtige og billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den perfekte løsning

Med udgangspunkt i ScanNets mange dygtige og professionelle medarbejdere arbejder vi altid på at tilbyde vore kunder det bedste inden for netshops. Vi vurderer løbende vore kunders behov, og vi lægger stor vægt på gennemskuelighed og brugervenlige funktioner. Derfor er vore netshops perfekte til både nybegyndere inden for onlinesalg samt de mere garvede.

Tillid er essentielt

Onlinesalg handler enten om at skabe et supplement til en allerede eksisterende forretning eller om at drive en butik baseret på internetsalg alene. Uanset hvordan det forholder sig, er det enormt vigtigt at udbyde sine produkter fra en stabil platform, som du kan stole på. ScanNet lægger stor vægt på at skabe sikre og pålidelige handelsrammer - for både dig og dine kunder.

Gode råd er ikke dyre

Som virksomhed har ScanNet fokus på at være der for sine kunder. Vi er kendt for vores exceptionelt gode service, og vi er altid klar til at hjælpe dig med dine problemer eller spørgsmål vedrørende din netshop. Når du kontakter ScanNet er du sikker på at modtage rådgivning fra kvalificerede og dygtige medarbejdere.

Fleksibilitet er din nøgle til succes

Fra ScanNets side er det et ønske og et mål at vore kunder opnår succes med deres netbutik. Vi mener, at fleksibilitet fra vores side er altafgørende for vore kunders succes. Vore netbutikker er fleksible på mange måder. For eksempel kan du selv bestemme, hvordan den skal designes. Dine kunder kan betale med alle betalingsformer, hvilket er vigtigt for at skabe størst mulig online omsætning. Du har også mulighed for at supplere din netshop med tilkøbsmoduler.

Med en webshop løsning hos os er det ingen sag at sælge dine produkter online.


Gratis demo
Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk