Artikler / Webshop / Lav din egen hjemmeside

Lav din egen hjemmeside

Hvis du går med et ønske om at lave din egen hjemmeside, men ikke selv er programmør, så er svaret et CMS system fra ScanNet.Lav din egen hjemmeside

Når du køber et CMS hos ScanNet, får du hele platformen, som gør det muligt at lave en professionel hjemmeside uden at skulle bekymre sig om programmering. Her får du et gennemtænkt CMS system, som er intuitivt og nemt at bruge til at lave en hjemmeside.

Design selv din hjemmeside

Du kan selv designe din egen hjemmeside ved hjælp af det tilhørende CMS (online redigeringsprogram). Så kan du selv sætte farver, skabeloner osv. op efter dine ønsker. Da hjemmeside systemet er meget fleksibelt, kan du næsten designe siden som du har lyst til. I vores support afdeling kan du altid få hjælp og rådgivning. Derudover har vi også egne webdesignere som kan bistå med opgaven, hvis dette skulle ønskes.

Bestil en gratis demo

Du kan også med det samme bestille en gratis demo af vores billige webshop løsning eller et Webhotel med CMS Quick Install, så du i ro og mag kan afprøve hele platformen, inden du bestemmer dig.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk