Artikler / Webshop / Internetshop

Danmarks mest solgte internetshop

Opret en Internetshop med det sammeOpret en Internetshop med det samme

Hos ScanNet kan du oprette en gratis demo Internetshop i løbet af ingen tid. Demoshoppen er fuldt funktionel og kan benyttes i 3 uger, før du skal tage stilling til, om du vil beholde den. Vælger du at købe Internetshoppen, overføres den let til dit eget domæne. Du skal altså ikke oprette en ny Internetshop, når de 3 uger udløber.

En Internetshop der imødekommer alle behov

At købe og styre en Internetshop, kan lyde som lidt af en mundfuld for mange mennesker. Derfor har vi hos ScanNet udviklet en Internetbutik, der er til at finde ud af, uanset om du kender til procedurerne i forvejen eller aldrig før har stiftet bekendtskab med Internetshops.

Vi har også med vilje valgt at lade nogle af modulerne, som fx Betalingsmodulet, Profileringsmodulet og Loyalty Manager modulet være tilkøbsmoduler. På den måde får du præcis den Internetbutik, som passer til din forretning.


Gratis demo

ScanNet hjælper undervejs

Hos ScanNet kan du altid få hjælp og rådgivning i forbindelse med opstart af din Internetshop. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, stille dit spørgsmål og få kvalificeret og kyndig vejledning af en af vores dygtige rådgivere.

ScanNet er gennem årene blevet kendt for at være både stabile, kvalitetsbevidste og for at give rigtig god service - noget vi lever op til hver eneste dag.

Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og har altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe over telefonen eller via e-mail.

ScanNet er en  dansk IT-servicevirkesomhed. Vi har solgt webshop løsninger i årevis og kan i dag desuden tilbyde serverhosting, domæneregistrering, betalingsløsninger, ERP-integration m.m.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk