Artikler / Webshop / Internethandel

Internethandel

Brug internettet som markedsføringsplatformFlere og flere vælger at bruge internettet til at handle, og online shopping har for alvor vist sig at være en vedvarende tendens. Ved at fokusere på internethandel kan man uden problemer gøre sin virksomhed synlig på internettet og på den måde markedsføre sine produkter. De omkostninger der er ved at oprette en webshop, er hurtigt tjent ind igen i form af øget omsætning og markedsføring. Vores holdning er enkel og uden omsvøb; der er penge at spare på nettet ved at prioritere internethandel. Hos ScanNet tilbyder billige løsninger, men vi har samtidig valgt at vægte kvalitet og enestående service højt.

Vælg en sikker og fleksibel løsning

Når man skal sælge sine produkter eller serviceydelser online, er det vigtigt at finde en løsning hos en webshop udbyder, man har tillid til. Hos ScanNet har vi et enormt fokus på at tilbyde sikre løsninger, som samtidig gør det så nemt som muligt at komme ind på markedet for internethandel. Vi har allerede over 3.000 webshop kunder, og vores system er derfor gennemtestet og optimeret. Vi lægger samtidig stor vægt på fleksibilitet. Når du vælger at oprette en e-butik hos ScanNet, er du sikker på at få en løsning, der tilfredsstiller de behov din virksomhed og dine kunder må have.

Få mest muligt ud af mulighederne inden for internethandel

Som en af Danmarks førende webshop udbydere, kan vi tilbyde vores kunder gode løsninger, der enten udvælges blandt vores skabeloner eller skræddersyes for at tilpasse specifikke behov. På trods af at vi allerede nu kan tilbyde et utroligt funktionsdygtigt, brugervenligt og sikkert system, har vi løbende fokus på forbedring og udvikling. På den måde sikrer vi os, at vore kunder bliver tilbudt det bedste af det bedste, og derfor får mest muligt ud af internethandel. Hos ScanNet er vi allerede overbeviste om, at potentialet i en ScanNet webshop er enormt. For at du også kan se mulighederne, tilbyder vi en gratis demoversion i tre uger. Således har du mulighed for at afprøve de mange funktioner og få indblik i vores system, og derefter vælge om også du skal opprioritere internethandel med en webshop løsning hos ScanNet.


Gratis demo
Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk