Artikler / Webshop / Hvad er SEO?

Hvad er SEO?

Mange mennesker synes, at SEO lyder meget højtflyvende og svært, men det behøver det slet ikke at være. SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering og det er faktisk lige præcis dét, der er kernen.Hvad er SEO?

Vi optimerer din hjemmeside eller gør den mere tiltrækkende om du vil, overfor søgemaskiner som fx Google, Yahoo, BING og MSN.

Google søger hele tiden på Internettet for at finde hjemmesider, der passer med de søgeord, som folk søger på, når de leder efter bestemte ting eller ydelser via søgemaskinerne. Om det er din hjemmeside, der kommer op i søgemaskinerne som en af de første, afhænger af om hjemmesiden er udstyret med teknik, billeder og tekst, som Google og de andre søgemaskiner let kan forstå.

Hvor vigtig er SEO optimering?

Flere undersøgelser har vist, at over 90 % af alle der søger efter produkter i fx Google, kun klikker sig ind på de hjemmesider, der vises på den første side. Ligger din hjemmeside ikke på den første side, får du altså ikke del i 90 % af de potentielle kunder. Derfor er det af yderste vigtighed for din virksomhed, at din hjemmeside lever op til søgemaskinernes krav, og dette er muligt med SEO optimering fra Scannet. Kontakt os og snak med en SEO konsulent, så hjælper vi dig til gode placeringer.

ScanNets SEO

Hos ScanNet har vi mange års erfaring i SEO og vi kan hurtigt se, om din hjemmeside bør søgemaskineoptimeres. En SEO konsulent laver nemlig en analyse af din hjemmeside, hvor vi dels ser på, hvor hjemmesiden er placeret i søgemaskinerne og dels ser på, hvordan hele din hjemmeside er struktureret. Det skal altid være nemt for dine kunder at finde rundt på siden, ligesom det skal fremgå tydeligt, hvad du gerne vil have kunderne til at gøre, når de først er inde på hjemmesiden. Har du fx en webshop, skal kunderne let kunne finde produkterne, se hvad de koster og købe dem, uden at blive forvirrede undervejs.

Skal vi hjælpe dig?

Det er nemt at få hjælp til SEO på din hjemmeside eller webshop hos ScanNet. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, så kan vi lave en SEO-analyse af din hjemmeside, hvorefter en SEO konsulent ringer dig op og fortæller dig, hvad vi kan gøre for at gøre din hjemmeside endnu mere attraktiv for de mange potentielle kunder, der lige nu søger efter dine produkter på Internettet.


Kontakt os

Morten Valentin

Morten Valentin

Salgskonsulent

Ring på 75 53 35 00 og lad os finde et løsning som passer netop til dit behov

Send mail