Artikler / Webshop / Hvad er SEO?

Hvad er SEO?

Mange mennesker synes, at SEO lyder meget højtflyvende og svært, men det behøver det slet ikke at være. SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering og det er faktisk lige præcis dét, der er kernen.Hvad er SEO?

Basalt set handler SEO om at gøre din hjemmeside mere attraktiv over for søgemaskiner som fx Google, Yahoo, BING og MSN.

Google søger hele tiden på Internettet for at finde hjemmesider, der passer med de søgeord, som folk søger på, når de leder efter bestemte ting eller ydelser via søgemaskinerne. Om det er din hjemmeside, der kommer op i søgemaskinerne som en af de første, afhænger af om hjemmesiden er udstyret med teknik, billeder og tekst, som Google og de andre søgemaskiner let kan forstå.


Hvor vigtig er SEO optimering?

Flere undersøgelser har vist, at over 90% af alle der søger efter produkter i fx Google, kun klikker sig ind på de hjemmesider, der vises på den første side. Ligger din hjemmeside ikke på den første side, får du altså ikke del i 90% af de potentielle kunder. Derfor er det af yderste vigtighed for din virksomhed, at din hjemmeside lever op til søgemaskinernes krav, og dette er muligt med SEO optimering fra Scannet.


SEO gennem ScanNet

Hos ScanNet har vi et omfattende partnernetværk med mange års erfaring i SEO og SEO-analyser. Med en grundig analyse af din hjemmeside kan du fx se, hvor din hjemmeside er placeret i søgemaskinerne, og hvordan du kan gøre din hjemmeside mere søgemaskinevenlig.

Det skal altid være nemt for dine kunder at finde rundt på siden, ligesom det skal fremgå tydeligt, hvad du gerne vil have kunderne til at gøre, når de først er inde på hjemmesiden. Har du fx en webshop, skal kunderne let kunne finde produkterne, se hvad de koster og købe dem, uden at blive forvirrede undervejs.


Skal vi hjælpe dig?

Det er nemt at få hjælp til SEO på din hjemmeside eller webshop hos ScanNet. Ring til os, eller send os en mail. Så finder vi en dygtig SEO konsulent fra vores partnernetværk, der kan hjælpe dig videre og længere frem i søgemaskinerne.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk