Artikler / Webshop / E-shop

Start din egen E-shop

Hos ScanNet tilbyder vi vore kunder sikre e-shop løsninger med fokus på fleksibilitet og kvalitetFordele ved en e-shop er mange

Internettet bliver et større og større handelsmekka, og de fleste har efterhånden fået øjnene op for de mange online handelsmuligheder. Har man en virksomhed, eller er man i gang med at starte egen butik, er der mange fordele ved anskaffe sig en e-shop. Ens kunder kan afgive sine ordrer, når det passer dem, og efterhånden er online handel blevet en populær handelsmulighed. Derfor henter mange virksomheder en stor omsætning igennem deres eshops.

Funktionelt shop CMS med mange muligheder

Vi lægger fra ScanNets side stor vægt på at have tilfredse kunder, der er glade for deres shopsystem. Vi har derfor også valgt at tilbyde masser af fleksibilitet - udover de mange funktioner, der altid er tilgængelige i vore eshops. Nogle af funktioner, der er en fast bestanddel af vores shopsystem, er 24 timers elektronisk overvågning, gratis support, ubegrænset antal varenumre, forskellige statistikker og automatisk udfyldning af kundeoplysninger fra Krak. En e butik hos ScanNet er billig og sikker, og vi er kendt for vore shops høje kvalitet. Derfor mener vi, at vi tilbyder det bedste shopsystem i Danmark.

Brugervenligt shopsystem

Ved at vælge en eshop hos ScanNet er du sikker på, at få et shopsystem, der er utroligt brugervenligt, og som derfor er lige til at gå til. Det er utroligt nemt at sætte sig ind i de mange gode funktioner, der er med til at optimere dit onlinesalg. Ligeledes er hele shopsystemet opbygget således, at det er let for vores brugere at få indblik i. Overordnet set har vi hos ScanNet stort fokus på at skabe en enkel og overskuelig brugerflade.

Prøv vores demo og mærk forskellen

Vi er hos ScanNet meget bevidste om, vores e shops kvalitet og store potentiale. Da vi også er interesseret i, at vore eksisterende og vore potentielt fremtidige kunder får øjnene op for vores billige og brugervenlige eshop system, er det muligt at prøve en demoshop gratis i to uger. Demoshoppen har alle de normaler funktioner og features, og ønsker du efterfølgende at beholde demoshoppen, kan den let overføres til eget domæne.


Gratis demo
Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk