Artikler / Webshop / E-handel

E-handel

Med en webshop fra ScanNet får dine kunder en sikker e-handel, og du får til gengæld brugervenlighed for alle pengene.Sikker e-handel

Der tales meget om sikkerhed eller mangel på samme i forbindelse med e-handel, og mange mennesker er stadig bekymrede ved tanken om at handle på nettet. Med en webshop fra ScanNet er der dog intet som helst for dine kunder at være urolig for. Al betaling foregår via en sikker betalingsforbindelse, og dine kunder vælger selv, om de vil betale med Dankort, VISA eller et af de mange andre kort, der kan benyttes i ScanNet-webshop.

E-handel for alle

Er du usikker på, om du er klar til at begynde på salg via internettet? Det behøver du ikke at være, for uanset om du kender til webshops i forvejen, eller er helt ny i branchen, kan du bruge Webshop. Selve shoppen er meget brugervenlig, og det tager dig bogstaveligt talt kun et par minutter at lægge dine produkter online.

Du kan desuden tilføje flere funktioner og moduler, efterhånden som du får brug for det, og på den måde lade din butik vokse i takt med resten af din virksomhed. Desuden tilføjer ScanNet løbende nye funktioner til shoppen - helt uden ekstra betaling for dig.

Support

Hos ScanNet får vi heldigvis megen ros af vores kunder, fordi vi er både stabile og kvalitetsbevidste, og fordi vi altid giver rigtig god service - til alle vores kunder. Har du spørgsmål eller brug for teknisk hjælp, kan du altid komme i kontakt med en af vores dygtige medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig i alle tænkelige situationer - også i weekenden.

Om ScanNet

Hos ScanNet arbejder vi hver eneste dag for at højne vores kvalitet og service, ligesom vi hele tiden har fokus på at udvide vores produktudvalg til glæde for vores kunder. Webshop er udviklet af ScanNet selv, og vi lytter til vores kunders ønsker og behov, når vi udvikler nye funktioner. Og så har vi altid en medarbejder i overskud, der kan hjælpe dig over telefonen eller via e-mail.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk