Artikler / Webshop / E-butik

E-butik - Få del i internethandlen

Mange har allerede fået øjnene op for de mange fordele, som internethandel byder på. En faktor, der har stor betydning for mange salgsvirksomheder, er synlighed. Det er vigtigt, at være synlig og skabe opmærksomhed omkring ens virksomhed og de produkter, man sælger.E-butik på nettet?

Det er vigtigt, at være synlig og skabe opmærksomhed omkring ens virksomhed og de produkter, man sælger. En måde at skabe fokus på ens virksomhed, er ved at være synlig på internettet. Derfor er der for mange virksomheder et stort potentiale i at have en ebutik. Hos ScanNet kan vi tilbyde en billig og brugervenlig e-butik, der gør nethandel nemt og overskueligt. Vores system er ekstremt funktionelt, og sikkerheden er i top.

Øg din omsætning med en billig og brugervenlig ebutik

Nethandel giver mange virksomheder en betragtelig vækst i omsætningen. Der er derfor stor grund til at overveje mulighederne med ehandel, hvis man allerede har en fysisk butik. Er du iværksætter og i gang med at opstarte din egen virksomhed, bør du naturligvis også have fokus på mulighederne med en e-butik. E-butikker kan fint fungere som supplement til en fysisk butik, men der er samtidig en stigende tendens til at basere hele sit salg på nethandel alene.

Oplev fordelene ved en e-butik hos ScanNet

Internetløsninger har mange fordele. Kunderne får mulighed for at handle, når det passer dem og i det tempo, der passer dem. Flere og flere sætter pris på i ro og mag at gennemgå produktsortimentet og søge efter specifikke varer i e-butik kataloget. Kunderne får så at sige mulighed for at handle på deres egne præmisser. Hos ScanNet er vi utroligt bevidste om, hvor meget en god ebutik betyder for en virksomheds succes. For at give dig mulighed for at opleve funktionaliteten og brugervenligheden med vores ebutikker, kan du lave din egen ebutik hos os i demo version. Det er gratis at oprette en demoversion i to uger, og demoshoppen er fuld funktionsdygtig. Du har således mulighed for at afprøve alle de features, en normal ebutik har.


Gratis demo


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk