Artikler / Webshop / Content Management System (CMS)

Content Management System (CMS)

CMS er en forkortelse af det engelske ord: Content Management System. Oversat til dansk betyder det et program eller system til styring og vedligeholdelse af webindhold. I løbet af de sidste par år har de fleste firmaer fået lavet deres hjemmeside i et CMS-system. Det gør det både nemmere, hurtigere og dermed billigere at få opdateret indholdet på hjemmesiden eller webshoppen.De fleste er nok heller ikke i tvivl om, at det er ufatteligt vigtigt, at man præsenterer sin virksomhed og produkter/ydelser på nettet. Men dette indhold skal naturligvis opdateres jævnligt, og for at gøre det nemt, er det en fordel at vælge at få lavet hjemmesiden med CMS.

Vil du prøve ScanNets CMS-produkter? Bestil en gratis demo af Webshop CMS og CMS til webhotel Quick Install her.

Hjemmeside-CMS

En hjemmeside er som udgangspunkt firmaets visitkort på nettet. Her kan man præsentere firmaet, medarbejder, produkter osv. på en professionel måde. Men da det er de færreste hjemmesideansvarlige, som er uddannet programmører, så vælger langt de fleste at få lavet hjemmesiden i et CMS system. Derved gøres det nemt for webmasteren at sørge for at hjemmesiden altid fremstår med de nyeste informationer og opdateringer. Hos ScanNet har vi udviklet et SEO-venligt dansk CMS, som kan skræddersyes efter dine behov. Hele systemet er udviklet fra bunden med henblik på at gøre det brugervenligt og fleksibelt.

Webshop-CMS

En webshop er normalt altid lavet med en CMS platform. I forhold til en alm. hjemmeside, så kræver det langt flere og hyppigere opdateringer at drive en webshop. Der vil ofte komme nye varer til, priserne ændres og meget andet, derfor er det også en nødvendighed, at det er hurtigt og enkelt at opdatere webshoppen via CMS. Det kan desuden være en fordel, at få integreret sin webshop sammen med sit økonomi system, så man automatisk opdaterer shoppen via f.eks. C5 eller Navision.


CMS webdesign

Ud over at en hjemmeside skal være nem at opdatere, så skal den også være flot, og afspejle virksomhedens designprofil udadtil. Du kan selv lave webdesign i ScanNets CMS system. Dette er en unik fordel ved en hjemmeside fra ScanNet, da de fleste andre danske Content Management Systemer ikke giver mulighed for at du selv kan lave designet. Du kan naturligvis også lade en af vores dygtige webdesignere håndtere opgaven ud fra de kravspecifikationer, du selv opstiller.

SEO og CMS

En af de vigtigste faktorer i dag, når der skal vælges CMS, er at hjemmesiden er SEO-venlig. ScanNets CMS systemer er programmeret, så det er nemt for søgemaskinerne at indeksere indholdet, og dermed give grundlag for at du kan arbejde for at få gode placeringer på relevante søgeord.

Gratis demo

Hvis du vil se ScanNets CMS, inden du køber, så kan du bestille en gratis CMS demo. Så kan du selv kigge det hele efter, og afprøve de forskellige funktionaliteter. Hvis du har spørgsmål til CMS demoen, kan du altid kontakte vores support afdeling på tlf. 75 53 35 00 og få hjælp.

Bestil tilbud på Content Management System

Kontakt A/S ScanNet for et tilbud på et af Danmarks bedste CMS systemer. Vi skræddersyr tilbuddet til de krav og ønsker du måtte have til hjemmesiden eller webshoppen. Udfyld kontaktformularen i toppen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Gratis demo


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk