Artikler / Webshop / B2B Shop

B2B Online Shop system

Markedet for online salg har de sidste år haft en eksplosiv vækst, og e-handel er af en de hurtigst voksende industrier. Mange virksomheder har allerede indset potentialet i at have en onlineshop, og kunderne bliver flere og flere. Danmark er et af de ledende lande i Europa inden for e-handel. Det vil sige, at en stor del af den danske befolkning handler online.Markedet for online salg har de sidste år haft en eksplosiv vækst, og e-handel er af en de hurtigst voksende industrier. Mange virksomheder har allerede indset potentialet i at have en onlineshop, og kunderne bliver flere og flere. Danmark er et af de ledende lande i Europa inden for e-handel. Det vil sige, at en stor del af den danske befolkning handler online.

B2B nethandel i kraftig vækst

De seneste års boom inden for webbutikker har hovedsageligt været på B2C markedet, men efterhånden kommer der også mere fokus på B2B. En B2B-shop er en åbenlys mulighed for de virksomheder, der er interesseret i at kunne handle sine varer online.

Der er masser af fordele for de handlende virksomheder i at kunne foretage sine køb i en internetbutik. Den fleksibilitet og det overblik, som en B2B webshop byder på, er til gavn for det store virksomhedsklientel. Der er derfor fantastiske muligheder i engros salg online med en e-butik.

Vær på forkant og vind markedsandele

Som altid når det handler om fremspirende industrier, er det vigtigt at være hurtigt til at spotte mulighederne. Når man formår at vinde plads i en branche under udvikling, er det som oftest kilde til vækst og succes. Derfor har vi hos ScanNet stor fokus på at gøre opmærksom på potentialet i en B2B webshop og de gode muligheder for at vinde markedsandele, inden andre virksomheder for alvor bevæger sin ind i branchen.

Markedet for business to business online er er i vild vækst, og derfor er det netop nu, at du som engros forhandler skal overveje, om en Business to Bussiness shop kan skabe nye og forbedrede indtjeningsmuligheder.

Prøv en B2B internetbutik fra ScanNet

Hos ScanNet er vi kendte for vores høje kvalitet og vores brugervenlige shopsystem. Vi tilbyder som basis for B2B-shops mange funktioner, der er med til at optimere din webbutik. Blandt de mange funktioner og features er det værd at nævne, at der med en B2B shop hos ScanNet er mulighed for ubegrænset omsætning, og at vi altid tilbyder gratis support. Med et B2B-shop-login kan du endvidere lave et unikt login til dine kunder, og på den måde styre, hvad kunden ser på webbutikken.

Har du spørgsmål, hjælper vores erfarne e-handelskonsulenter dig gerne. Udfyld blot kontaktformularen øverst, så ringer vi dig op. Du kan også selv ringe på 75 53 35 00 eller skrive til salg@scannet.dk.


Gratis demo

Relevante artikler for dig:


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk