Artikler / Hosting / Typo3 Webhotel

Typo3 webhotel

Typo3 er et danskudviklet open source Content Management System, som forkortes CMS. I denne artikel kan du blive klogere på Typo3 og dets mange funktioner.Typo3 webhotel

Har du lyst til at prøve det af med det samme? Så prøv en gratis demo af et webhotel med Typo3 her.

Hvad er Typo3

Typo3 er en af de mest avancerede open source CMS-platforme på markedet og benyttes ofte af virksomheder med store krav til udviklingsmuligheder og stabilitet.

Der findes over 4.500 udvidelsesmoduler til Typo3, hvilket gør det nemt for dig at tilpasse systemet til netop dit behov uden at skulle bruge en programmør. 

Sådan kommer du i gang

Typo3 er et færdigt system med mange udviklingsmuligheder, og du behøver derfor hverken kode noget selv, eller ansætte en programmør for at komme i gang.

For at komme i gang skal systemet dog først installeres på en webserver. Dette behøver dog ikke være en større udfordring da flere hosting udbydere tilbyder 1-kliks installationer. Hos ScanNet tilbyder vi, at du kan installere de fleste typer CMS-platforme med et enkelt klik på vores webhoteller.

Få installeret Typo3 på en gratis demo her

Typo3 webhotel

Dit CMS skal hostes et sted, og du har derfor brug for et Typo3 webhotel. Kort fortalt skal systemet ligge på et webhotel, der giver mulighed for, at dine besøgende altid kan komme ind på din hjemmeside. Til at drive en Typo3-side har du behov for et webhotel, der kører Linux med mulighed for at afvikle PHP.

Herudover skal du vælge, hvor meget plads du har brug for på webhotellet. Er du ikke sikker på dette, kan du typisk vælge den mindste pakke og senere opgradere, når og hvis behovet melder sig.

Hos ScanNet har vi forskellige pakker, alt efter hvor meget plads og hvor mange e-mailkonti, du har behov for. Du kan finde en oversigt over vores webhoteller her.

Hos ScanNet har vi specialiseret os i hosting af både hjemmesider, webshops og IT-outsourcing. Vi er specialister i at drive serverrum, software applikationer på servere og i at yde support til vores kunder. Vores kompetencer er opbygget over mange år, og komplimenteres af vores state-of-the-art driftsfaciliteter.

Du kan læse mere om vores driftsfaciliteter her.

Typo3 design – Få en unik side

Når du har fået installeret dit nye CMS på et webhotel, skal der indhold og et unikt design på siden. Dit design bliver sidens identitet ud ad til, og du bør derfor overveje, om du kan nøjes med en standardskabelon, eller om du er bedre tjent med dit eget design. Har du ikke selv tiden eller evnerne til det, kan du få en designer til at sætte din visuelle identitet op for dig.

Hos ScanNet har vi via vores netværk adgang til branchens skarpeste designere og grafikere, og vi vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig om mulighederne på telefon 75 53 35 00 eller mail salg@scannet.dk


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk