Artikler / Hosting / Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Der findes mange muligheder hvis man skal have oprettet en ny hjemmeside. Her hos ScanNet har vi konsulenter ansat til at hjælpe dig med at finde netop det system som passer bedst til dit behov.Alle virksomheder har forskellige behov til en hjemmeside i forhold til det de ønsker at formidle på deres hjemmeside. Kontakt os, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning fra starten.

Har du brug for et system som du selv kan rette i, skal du bruge et CMS (content management system) med dette system kan du selv styre alt indholdet kun ved hjælp af et kort kursus.

ScanNet CMS

Med ScanNets cms løsninger hvad enten det er webshop eller ny hjemmeside får du support med i løsningen, så ønsker du at have et system hvor du kan ringe og få hjælp i brugen af systemet skal du vælge et ScanNet CMS. Vi har Danmarks bedste support, alle hverdage fra 07:00 til 21:00 (tlf.: 7 - 19)samt weekender og helligdage fra 8:00 til 21:00 (tlf.: lukket). Alle systemer er opdaterede og indeholder alle vigtige funktioner en ny hjemmeside skal indeholde.


Open source

Du kan hos ScanNet også installere et open source CMS på et webhotel og derved, få en meget billig ny hjemmeside. Dette betyder dog at der ikke er noget support i brugen af hjemmesiden. Vi har nem installation af kendte open source CMS som, Joomla, Wordpress, TYPO3, Drupal, Umbraco mm.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk