Artikler / Hosting / Hostingpartner

Hostingpartner

Hvad er en hostingpartner? Og hvordan finder du den rette partner, så du kan sove trygt om natten? Vi gennemgår i denne artikel, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger din hostingpartner.Hvad er en hostingpartner? Og hvordan finder du den rette partner, så du kan sove trygt om natten? Vi gennemgår i denne artikel, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger din hostingpartner.

Hostingpartner – hvad er det?

En hostingpartner hjælper dig med at drive din IT-løsning, hvis du ikke selv ønsker at stå for den eller at have en IT-afdeling.

Når din IT-drift placeres ’ude i byen’ i et datacenter, behøver du ikke spekulere på andet end din kerneforretning. Du kan arbejde med det, som du er god til, og du kan ofte spare dedikeret IT-personale væk.

For nogle virksomheder handler det blot om servere, der hostes. Hos andre er det både servere og software, der lejes. I begge tilfælde har du brug for en stabil hosting udbyder.

Du kan læse mere om fordelene ved IT-outsourcing her.

Sådan vælger du hosting udbyder

Overvejer du at vælge en hosting udbyder til at varetage driften af dine servere og systemer, kan du spare både penge og værdifuld tid. Men hvordan finder du en udbyder, som har styr på driften, så du ikke skal bekymre dig om dine datas sikkerhed?

Hos ScanNet mener vi, det er vigtigt, at du undersøger følgende punkter, inden du vælger at indgå et samarbejde med en hostingpartner:

Grundig rådgivning

Selvom dine behov måske ligner andre virksomheders behov, ved vi hos ScanNet, at alle kunder er unikke. Du bør gå efter en partner, som kan give dig en ordentlig og grundig rådgivning i valg af den rigtige løsning. Din IT skal servicere dig hver eneste dag og ikke omvendt, og det er derfor vigtigt, at dine behov matches bedst muligt.

Eget datacenter

Har hosting udbyderen kompetencer og ansvar til at drive et datacenter? Du bør sikre dig, at din kommende partner ikke bare er et salgskontor, men selv har kompetencerne til at have ’fingrene i jorden’. Hos ScanNet driver vi selv vores eget topmoderne datacenter og har eget reservelager. Derfor kan vores dygtige og kompetente teknikere hurtigt kan rette noget på en server, hvis der skulle være behov for det.

Du kan læse mere om vores driftsfaciliteter her.

Datasikkerhed

Er dine data sikre? Det virker måske som et banalt spørgsmål, men du bør sikre dig, at din kommende hostingpartner kan garantere for de procedurer, der vedrører dine datas sikkerhed. Arbejder du med personfølsomme data, er du ifølge Persondataloven i nogle tilfælde endda forpligtet til at indgå en skriftlig aftale med udbyderen om håndteringen af dine data - en såkaldt Databehandleraftale.

Hos ScanNet er vi specialister i sikkerhedsprocedurer, og vi håndterer altid vores kunders data med største omhu. Ønsker du en nedskreven aftale, udarbejder vi også gerne dette for dig.

Certificeret IT-hosting

Det kan være en god idé med en tredjeparts uvildige blåstempling af hostingudbyderen. Hos ScanNet anbefaler vi, at du kigger efter virksomheder med Hostingmærket, som er Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmarks certificering.

Samtidig bør din hostingudbyder godkendes hvert eneste år af et uvildigt revisionsfirma med IT-speciale. Hos ScanNet er vi naturligvis en del af Cloud Certifikatets certificering, og vi får løbende udført kontrol og revision af vores sikkerhedsprocedurer.

BFIH Hostingmærket

Bliv kontaktet af en konsulent

Står du med planer om at outsource din IT, eller overvejer du at skifte til en ny hostingpartner, så tager vi gerne en snak med dig. Vores dygtige konsulenter kører gerne forbi din virksomhed for at høre om jer og jeres behov.

Ønsker du at blive ringet op, skal du bare udfylde formularen øverst til højre. Passer det bedre, skal du også være velkommen til selv at ringe os op på 75 53 35 00 eller skrive på salg@scannet.dk.


Ring til vores kundeserviceafdeling

Vi er lige her

Har du spørgsmål, eller skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit behov?

Kontakt vores kundeserviceafdeling på: Tlf. 75 53 35 00 eller support@scannet.dk