Webshop / Apps / ScanNet Betalingsmodul

ScanNet betalingssystem


ScanNet Betalingsmodul
starstarstarstarstar

Integrationspris:
Gratis

Produktpris:
kr. 399,00/md.
kr. 199,00/md.

Installationsguide

Kategori:
Betaling


Udvikler:
ScanNet
Tlf.: 75 53 35 00
Mail: support@scannet.net
scannet.dk

Beskrivelse

ScanNets betalingssystem er en elektronisk betalingsløsning til betalingskort og MobilePay Online via Nets/Teller. For at bruge betalingsmodulet skal du indgå en indløsningsaftale med Nets/Teller.


betalingssystem administration

Vores betalingssystem tilbyder 3D Secure betalinger som en indbygget del af løsningen. Derudover får du en række tilkøbsmuligheder som fx MobilePay Online og abonnementsbetaling.


Tilbud til ScanNet-kunder: Netop nu får du oprettelsen og det månedlige abonnement på din Teller-aftale uden beregning indtil 31. december 2018, hvis du tilmelder dig via ovenstående link. Bemærk, at tilbuddet kun gælder for nye Teller-kunder. Bemærk, at du skal betale månedsabonnement fra d. 1. januar 2019 og fremefter.

Sikkerhed

Betalingsgatewayen er PCI-certificeret af Fort Consult og opfylder alle de sikkerhedskrav, som Nets/Teller stiller til et betalingssystem.

For at blive PCI-certificeret bliver betalingsgatewayen løbende revideret af en it-revisor fra Fort Consult, som kontrollerer og godkender alle ScanNets interne og eksterne sikkerhedsprocedurer (fx netværkssikkerhed, beskyttelse af følsomme informationer, systemsikkerhed, adgangskontrol, overvågning af netværk og sikkerhedspolitik).

Alle følsomme oplysninger, der udveksles mellem kunden, ScanNet og betalingsindløseren, krypteres med et 128-bit SSL-certifikat fra VeriSign. Betalingsserveren står i ScanNets topsikrede datacenter, som garanterer høj hastighed, sikkerhed og stabilitet.

dankort  edankort  mastercard    visa

Abonnement til ScanNet Pris pr. måned
Abonnement betalingsgateway pr. md. kr. 199,00
Tilvalg Pris pr. måned
3D Secure Inkl.
MobilePay Online (1 kr. pr. transaktion) kr. 49,00

0,-

Prøv webshoppen i 30 dage helt gratis!

100% uforpligtende. Ingen kreditkort er påkrævet.


Opret din butik i dag!