Case: Virtual Datacenter (CRP)

FlexPOS

En løsning, hvor der ikke er gået på kompromis med skalerbarhed, dynamik og driftssikkerhed.


FlexPOS
Virtual Datacenter FlexPOS FlexPOS logo

Udfordringen

FlexPOS udvikler og driver et af landets førende Point Of Sales (POS) systemer – et SaaS kasse softwareprodukt til detail, restauranter, genbrugsbutikker og attraktioner.

Med en hastig datavækst, over 20.000 brugere om måneden, høje oppetidskrav og ønsket om at bygge BI services ind i deres produkter, voksede FlexPOS hurtigt ud af deres daværende fysiske serversetup.

Derfor havde de brug for en skalerbar cloud-løsning hos en leverandør, de kunne stole på og få god support hos.Løsningen

I dag har FlexPOS et Virtual Datacenter hos ScanNet, en PaaS-løsning, hvor de ikke selv står for driften, men stadig har kontrol og fleksibilitet.

De har CRP-løsningen, hvor de har adgang til et virtuelt servermiljø, hvor de hoster både deres backoffice, SQL og loadbalancer.

Det er et setup, de er meget tilfredse med, da det giver dem mulighed for stadig selv at styre opsætningen af det, de skal og kan, men de slipper for at drifte selve infrastrukturen.


Resultatet

FlexPOS har især oplevet tre fordele ved deres CRP-løsning hos ScanNet, nemlig at den er skalerbar, dynamisk og driftssikker.

De er glade for, at de har fundet en stærk (med)spiller i form af ScanNet. En leverandør, som de har tillid til, og som de altid kan sparre med.

”Her 6 år efter er der stadig ingen tvivl om, at ScanNet var det rigtige valg. De beviste, at de kunne levere den rigtige løsning, vi havde brug for, og vi kan altid få god sparring og rådgivning, hvis vi har brug for det.”

FlexPOS - Adm. direktør Kasper Smith

Kasper Smith
Adm. direktør, FlexPOS