SeoPush

Kom på side 1 på Google

Nu kan du få dine vigtige søgeord på Googles side 1.

I samarbejde med dig og med udgangspunkt i din webside, udarbejder ScanNets SEO-konsulenter et forslag til søgeord og søgefraser. Du betaler først den fulde pris, når du ligger på side 1, hvor potentielle kunder kan finde dig.


seopush screenshot 1

Brug Google som din sælger

Google spiller en stor rolle i vores hverdag. Uanset om vi leder efter en tømrer, en ny jakke eller computer. Hvis du vil findes af potentielle kunder, skal du kunne findes på første side af søgeresultaterne.

Ved ScanNet har vi nogle af landets mest effektive SEO-konsulenter, der skaber gode resultater med søgemaskineoptimering. SeoPush er nemt og gennemsigtigt produkt, som sikrer, at du hele tiden kan holde øje med udviklingen i dine placeringer. Hver uge modtager du en rapport med nuværende placeringer og ændringer siden sidste rapport.

Sådan kommer du i gang

Processen er simpel. Vi starter med en søgeordsanalyse, hvor du sammen med en SEO-konsulent udvælger netop de ord og sætninger, der er fordelagtige for din webshop eller hjemmeside. Derefter går vores konsulenter i gang med at optimere din hjemmeside, hvis det er nødvendigt, samt at arbejde på at give dine søgeord bedre placeringer i søgeresultatet. Det månedlige abonnement er kun 49,- og først når dine søgeord ligger på side 1, hvor de potentielle kunder er, betaler du det fastsatte succes-fee.


Al onsite-optimering, som udføres på dit domæne, bibeholdes ved ophør af samarbejdet. A/S ScanNet overholder altid Googles retningslinjer.
SeoPush

Vil du vide mere?


Bliv kontaktet

Vi er lige her

Lad ScanNet hjælpe dig med at afdække dine muligheder


Uanset hvilken mulighed, du vælger inden for online markedsføring, foretager ScanNet en søgeordsanalyse for dig. Tag en snak med en af vores dygtige medarbejdere, der hjælper dig med at vælge netop den mulighed, der passer bedst til dine behov.

Kontakt vores kundeserviceafdeling på 75 53 35 00 eller support@scannet.dk