Info og sikkerhed

Dine kunder skal være trygge, når de handler online hos dig.

Sikkerhed frem for alt

Betalingsmodulet er bygget op af to dele:

1) En PSIP Gateway, som foretager "clearing" og "capture" hos din indløser
2) Et administrationsmodul, som du som webshopejer bruger til at ekspedere ordrer og konfigurere dit betalingsmodul

Du skal bruge en indløsningsaftale med en indløser for at kunne bruge betalingsløsningen. Når indløsningsaftalen er godkendt, udleveres et forretningsnummer, som ScanNet skal bruge for at oprette betalingsløsningen.


PCI-certificeret betalingsløsning

ScanNets betalingsgateway PCI DSS-certificeret, som er en sikkerhedsstandard der er udviklet af blandt andet Visa og Mastercard. Løsningen opfylder alle sikkerhedskrav fra din indløser. PCI-DSS står for “Payment Card Industry - Data Security Standard” og betyder, at løsningen lever op til kortindustriens fælles sikkerhedsstandard og krav vedrørende datasikkerheden omkring betalinger.

PCI-certificeret betalingsløsning

Nemt og brugervenligt administrationsmodul

Når en kunde køber varer i din webshop, bliver hans betalingskort verificeret af din indløser. Dette kaldes clearing, og beløbet bliver godkendt til trækning. Herefter kan du logge på dit administrationsmodul for at ekspedere ordren. Denne funktion kaldes capture. Beløbet overføres herefter til din konto. Som webshopejer kan du selvfølgelig også afvise ordrer og annullere pengeoverførslen. På den må sikrer du, at fejlagtige transaktioner ikke bliver gennemført.

Er du klar til at komme i gang?